Adı Beşiktaş'la anılan Mario Mandzukic için Juventus'tan açıklama

Adı Beşiktaş'la anılan Mario Mandzukic için Juventus'tan açıklama

Beşiktaş'ın zaman zaman transfer gündemine gelen Mario Mandzukic ile ilgili Juventus Başkan Yardımcısı Pavel Nedved'den açıklamalar geldi

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken Mario Mandzukic ismi bu transfer döneminde de iddia edilen isimler arasında geçti. Juventus'ta mutsuz olduğu konuşulan Mario Mandzukic ile ilgili Juventus cephesinden açıklamalar geldi.

2 sezondur Gonzola Higuain ve Dybala'nın arkasında kalan ve az süre almaya başlayan Hırvat golcü ile ilgili kulübün başkan yardımcısı Pavel Nedved'den açıklamalar geldi.

Pavel Nedved, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada, çarpısı sözler sarfetti. Juventus Başkan Yardımcısı Pavel Nedved, Mario Mandzukic'in mutsuz olduğu takdirde takımdan ayrılabileceğini söyledi. Nedved, "Mutsuz olan oyuncular gider. Bu her oyuncu için geçerli. Mandzukic'e özel bir durum değil" dedi.

2015 yılında Atletico Madrid'den Juventus'a dahil olan Hırvat golcü Massimiliano Allegri tarafından geçen sezon zaman zaman sol kanatta da görev aldı.  Gol yükünü daha çok Higuain ve Dybala ile sırtlayan Juventus'ta Mario Mandzukic, 43 maçta 10 gol attı.

32 yaşındaki golcünün adı Beşiktaş dışında Galatasaray ile de anılıyor. Siyah-Beyazlılarda şu ana kadar oyuncuyla alakalı resmi bir girişim bulunmuyor

Mario Mandzukic kimdir, kaç yaşında, kariyeri

Futbol kariyerine Almanya alt grup yaşlarında başlayan Hırvat golcü Mario Madzukic 2010 yılında ülkesinin takımlarından Dinamo Zagreb ekibinden 7 milyon Euro bonservis karşılığında Alman Wolfsburg ekibine transfer oldu. Burada gösterdiği başarılı performans ile Bayern Munih'e 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Hırvat golcü, Bayern Munih ile başarılı 2 sezon sonunda 22 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'in yolunu tuttu. Son olarak Juventus forması giyen Hırvat golcü'nün kariyerinde bonservisine toplamda 62 milyon Euro ödendi.31 yaşındaki Hırvat yıldız santrfor bölgesi dışında zaman zaman sol kanatta da forma giyebiliyor. Hırvatistan Milli Takımında 81 maçta 30 gol atan Mandzukic Juventus'ta ise bu sezon 22 lig maçına ilk 11 olarak çıkabildi. Mandzukic bu sezon ligde 4 gol ve 3 asistle oynuyor. (Futbol Arena)

Etiketler :