Adnan Dalgakıran'dan sosyal medyada dikkat çeken Pinheiro yanıtı!

Adnan Dalgakıran'dan sosyal medyada dikkat çeken Pinheiro yanıtı!

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, teknik direktör adaylarından Bruno Pinheiro hakkındaki eleştiriye Twitter’dan flaş sözlerle karşılık verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’la yolların ayrılması sonrasındaki belirsizlik sürüyor. Teknik direktör operasyonunu yöneten kilit isimlerden Ceyhun Kazancı dünkü açıklamasında, “Daha detaylı bir çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üstünde yaptığımız çalışmalar bitene kadar, Önder Karaveli’yle yola devam edeceğiz” demişti.

Bruno Pinheiro ciddi adaylardan

Kazancı bununla birlikte “Bruno Pinheiro da gündemde. Sıcaklığını koruyor, onu da değerlendiriyoruz. Birçok yerli ve yabancı teknik adam adayı var” ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklama sonrası siyah-beyazlı takımda Pinheiro sesleri daha da yükselmeye başladı. 

Portekizli hoca için sert eleştiri

Ancak Türk futbol kamuoyunda fazla tanınmayan Portekizli teknik adamın ismi tartışmaları da beraberinde getirdi. Beşiktaşlı ekonomist Baki Atılal, Twitter’dan muhabir Sercan Dikme’ye yazdığı mesajda Pinheiro’nun CV’sini paylaşıp bu seçimi eleştiren ifadeler kullandı.

adnan-tweet.jpg

'Tanıdığın Adnan olaya bu kadar basit mi bakar?'

Bu paylaşıma yanıt Beşiktaş yönetiminden geldi. Siyah-beyazlıların 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, “Baki, tanıdığın Adnan bu kadar basit mi bakar. Ekonomiye de böyle mi bakıyorsun, analizlerini de böyle mi yapıyorsun, çok üzücü” diyerek dikkat çekti.

Beşiktaş'ın yeni hoca adayları

Teknik direktör konusunda arayışlarını hızlandıran Beşiktaş'ın Pinheiro dışında yabancı teknik adam olarak Slaven Bilic'i düşündüğü iddia ediliyor. Yerli olarak en çok ismi geçenler ise Şenol Güneş, Okan Buruk ve Rıza Çalımbay. (Ajansspor)