Adriano orta sahada mı oynayacak? 

Adriano orta sahada mı oynayacak? 

Beşiktaş'ın Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı mücadeleden 1-0 galip ayrılmasının ardından orta saha sorunu ortaya çıktı. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta orta sahada sürekli olarak forma giyen Oğuzhan, Atiba ve Tolgay'ın Göztepe maçında forma giyemeyecek. Gary Medel'in kesin olarak forma giymesi beklenirken Şilili oyuncuyla beraber orta alanın ortasında Adriano'nun oynaması bekleniyor. Futbol Arena sitesindeki habere göre orta alanda 3 futbolcunun oynayamayacak olması sonrası ibre Medel dışında bir de Adriano'yu gösteriyor.

Adriano, geçen sezon geldiği Beşiktaş'ta orta alanda hiç forma giymedi. Deneyimli oyuncu esas mevkisi olan sol bekte mücadele ederken zaman zaman sol kanat ve sağ bekte görev yaptı. Brezilyalı futbolcu daha önce forma giydiği Sevilla ve Barcelona'da zaman zaman orta sahada da görev yapmıştı. Beşiktaş'ın Göztepe maçında Adriano'nun orta alanda oynaması bekleniyor.
 
Adriano, Beşiktaş'ta kaç maç oynadı?

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 30 resmi maça çıkan Adriano, geride kalan süreçte 1 gol ve 3 asist kaydetti. Zaman zaman sağ bekte de görev yapan Brezilyalı yıldız, bu dönem de Şenol Güneş'in değişmez oyuncusu oldu. Adriano bu sezon geçen sezon orta alanda hiç görev yapmadı.

Adriano'nun Beşiktaş'taki maçları

Beşiktaş'ın Barcelona'dan geçen sezon transfer ettiği Adriano Correira, sol bekte görev yapıyor. Barcelona forması giyerken dönem dönem sol kanatta ve orta alanda da görev alan Brezilyalı futbolcu, profesyonel futbol hayatına 18 yaşında Coritiba'da başlamıştı. 2016 yılında Barcelona ile yollarını ayırmaya karar veren Adriano, 2016-2017 sezonunda Beşiktaş ile anlaştı. Adriano geçen sezondan bugüne kadar toplamda 75 kez Beşiktaş forması giydi ve bu maçlarda 3 asist yaptı.

Etiketler :