Adriano'nun menajerinden açıklama: "Geri dönebilir"

Adriano'nun menajerinden açıklama: "Geri dönebilir"

Beşiktaşlı futbolcu Adrano'nun menajeri, yıldız futbolcunun Brezilya'ya dönme ihtimali olduğunu ve transfer teklifi aldıklarını söyledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Adriano'nun geleceğiyle ilgili olarak menajerinden açıklama geldi.

Brezilyalı futbolcu Adriano'nun menajeri ülke basınında Globo Esporte'a konuştu. Adriano'nun menajeri Dino Lamberti, Brezilya'dan teklif aldıklarını ve yıldız futbolcunun yeniden ülkesine dönme ihtimali olduğunu söyledi. 

Dino Lamberti yaptığı açıklamada, "Adriano'nun Brezilya'ya geri dönüş ihtimali var. Teklif de var. Ancak zamanlama konusu önemli. Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Bu süreci Adriano değerlendiriyor. Adriano yeniden ülkesine dönmek istese de, Avrupa'da kalma seçeneğini de göz ardı etmiyor." ifadelerini kullandı. 

Adriano'nun Beşiktaş performansı

Adriano bu sezon Beşiktaş formasıyla ligde 11 maçta forma giydi. Avrupa Ligi'nde ise 7 maçta görev alan Brezilyalı futbolcu gol ve asist katkısında bulunamadı. Adriano'nun Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona erecek. (Futbol Arena)

Etiketler :