Adriano'nun sakatlığında son durum!

Adriano'nun sakatlığında son durum!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda İsveç'in Malmö takımı ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Beşiktaş, Malmö maçı hazırlıklarına bugün saat 11.00’de basına kapalı yaptığı antrenmanla devam etti.

Dizinden sakatlığı bulunan Brezilyalı oyuncu Adriano'nun sakatlığı belirsizliğini koruyor. Brezilyalı oyuncu Malmö maçı öncesi çalışmalarını bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Adriano, 4-5 gündür takımla birlikte antrenmanlara katılmazken dizini rahat hissetmediği için tedavi olduğu öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Malmö karşısında forma giymesi zor görünüyor.

Fenerbahçe derbisinde de Brezilyalı yıldız kadroya alınmamıştı.

İLK ANTRENMAN DÜN YAPILDI

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda İsveç'in Malmö takımı ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün yaptığı antrenmanla başladı. Dünkü antrenmanı bu sabah 11:00'deki ikinci antrenman izledi.

ÇARE MEDEL OLMUŞTU

Caner’in cezası ve Adriano’nun sakatlığı nedeniyle sol bekte kimi oynatacağını kara kara düşünen Güneş, çareyi yine Medel’de bulmuştu. Şilili futbolcu Kayserispor karşısında deneyimli teknik adamın jokeri olmuştu.