Adriano’yla 2021’e!

Adriano’yla 2021’e!

Beşiktaş Yönetimi, kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı sol bekle kontrat yenileme kararı aldı. Sambacı’yla görüşmeleri bizzat yöneten İkinci Başkan Serdal Adalı, 34 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık kontrat teklif etti.

Ajans Beşiktaş - Katalan devi Barcelona’daki 6 yıllık macerasının ardından 2016 senesinde Beşiktaş’a transfer olan Adriano Correia’nın sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi için Beşiktaş Yönetimi harekete geçti.

Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yldırım'ın haberine göre; 34 yaşındaki sol bek için Katar ve Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden gelen teklifleri değerlendiren ancak önerilen bedellerin beklentinin altında olması sonrasında yola devam kararı alan Beşiktaş’ın, Sambacı’ya yapacağı teklif belli oldu. Başkan Fikret Orman’ın talebi üzerine harekete geçen İkinci Başkan Serdal Adalı’nın, Adriano’yla özel olarak bir görüşme yaptığı ve sözleşme yenileme tekliflerini bizzat ilettiği kaydedildi.

Olumlu yanıt verdi

Başarılı futbolcunun da futbol hayatına Beşiktaş’ta devam ettiği için mutlu olduğunu ek olarak ailesinin de İstanbul’daki yaşantısından memnun kaldığını söyleyerek yola devam kararına olumlu yanıt verdiği bildirildi. Bu gelişme sonrasında tarafların arasında yeni kontrat pazarlıklarının başladığı belirtildi. Yönetimin, tecrübeli isme 1+1 yıllık yeni sözleşme teklif ettiği ifade edildi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan haberde ise sözleşme süresi aynı verilirken, Adriano'ya teklif edilen ücret de belirtildi. Buna göre Beşiktaş; Brezilyalı sol beke, 1+1 yıl ve 1.5 milyon Euro maaş önerdi. 34 yaşındaki oyuncu bu teklifi beğenmezken, 2 yıllık sözleşme ve şuan ki maaşı olan 1 milyon 850 bin Euro'yu talep etti.

Etiketler :