Advocaat'ın Beşiktaş sözlerine tepki: "Sen kendi takımına bak!"

Advocaat'ın Beşiktaş sözlerine tepki: "Sen kendi takımına bak!"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın Bursaspor maçı sonrası Beşiktaş'la ilgili yaptığı açıklamalara tepki geldi.

a111-002.jpgAjans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig 20. haftasında oynanan maçta Fenerbahçe, Bursaspor deplasmanında 1-1 berabere kalan maçın ardından teknik direktör Advocaat aleyhlerine verilen penaltıya tepki gösterirken, diğer taraftan olaylı geçen Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından verilen cezalar hakkında, "Sanırım Beşiktaş'ın çok fazla dostu var." diye konuşmuştu.

Advocaat'ın bu açıklamalarına Galatasaray eski hocalarından ve şu anda A Spor'da yorumculuk yapan Ahmet Akcan'dan canlı yayında tepki geldi.

Ahmet Akcan şunları söyledi:

"Advocaat'ın hala Beşiktaş'ı konuşması çok üzücü. O maçla Beşiktaş'ın ne ilgisi var? Dün Fenerbahçe maçında olmayan bir penaltı verildi. Advocaat hoca sanki bunu Beşiktaşlılar yapmış gibi Beşiktaşlılara sallıyor. Allahını severen yapmayın şunu artık. Biz bunlardan bıktık. Sen kendi maçına, kendi takımına ve kendi oyununa bak. Üzüm üzüme baka baka kararır. Advocaat da diğer hocalar gibi kendi çıkarına bakıyor. Beşiktaş mı verdi penaltıyı? Biz taraf olacaksak önce iyi futbolun tarafında olacağız."

ADVOCAAT NE DEMİŞTİ?

"Geçtiğimiz hafta oynadığımız Beşiktaş derbisinin ardından verilen cezaları ve ortaya çıkan sonuçlara şaşırıyorum. Sanırım Beşiktaş'ın bu dünya üzerinde çok fazla dostu var. Sanki her şeyi biz yapmışız gibi bir görüntü var. Bence bu biraz tuhaf. Ancak şunu da ayırmak lazım. Bu akşam 2 puanı hakem yüzünden kaybetmedik. Kendi hatalarımızdan kaybettik." (Futbol Arena)