Ahmet Çakar: "Beşiktaş 2 adım önde"

Ahmet Çakar: "Beşiktaş 2 adım önde"

Yorumcu Ahmet Çakar yarın oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - BİP uygulamasında yer alan 10 Numara Muhabbet kanalına açıklamalarda bulunan Ahmet Çakar, Pazar günü Süper Lig 'de oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi. Çakar, "Başakşehir’e mağlup olduktan sonra bütün Beşiktaşlılar da bir korku, bir panik hissettim. Başakşehir maçı bittiği an etrafımdaki tüm Beşiktaşlılarda hafif bir korku havası aldım" dedi.

“FENERBAHÇE BU SENE OYNADIĞI DERBİLERİ KAYBETMEDİ"
Çakar’ın yorumları şöyle oldu: “Önümüzde çok ciddi bir tablo var. Beşiktaş-Fenerbahçe ile oynuyor, bu işin garantisi olmadığını Beşiktaş gördü. Fenerbahçe, Fenerbahçedir. Ayrıca çok eleştirilen bu Fenerbahçe bu sene oynadığı derbilerin hiç birini kaybetmedi hatta gol bile yemedi. Maça gelince bence Beşiktaş 2 adım önde. Normalde 1 adım öndeydi ama Fenerbahçe’de Mehmet Topal’ın cezası, Şener’in yokluğu derken Beşiktaş 2 adım öne geçti."

"ARADA KALİTE FARKI VAR"
"Bir de tabii kalite farkı var, form farkı var ve seyirci baskısı var. Bu yüzden Beşiktaş avantajlı. Fenerbahçe’de bu eksikleri çok arayacak. Ama ben derbiler tarihinde ne maçlar gördüm favori takımların kazanamadığı. Bunun için hiç kimse bana Beşiktaş-Fenerbahçe maçını kesin Beşiktaş kazanır demesin. Ama şuan iddia oynasam Beşiktaş favori, ama futbol bu ne olur belli olmaz”