Ahmet Kavalcı'dan Babel açıklaması

Ahmet Kavalcı'dan Babel açıklaması

Beşiktaş, Süper Lig'in 14. haftasında Vodafone Park'ta Galatasaray ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Futbol A Takım Sorumlu Ahmet Kavalcı, şunları söyledi: "Coşkulu futbol beklemiyorduk. Önemli olan 3 puandı. Gidecek ve kalan oyuncularla ilgili tasarrufumuz şu anda yok. Şenol hocanın raporuna göre hareket edeceğiz. Şu anda ligi en iyi yerde bitirmeye çalışıyoruz. Gece gündüz bunun için çalışıyoruz.

Ryan Babel'den savunmasını istedik. En nihayetinde Babel, Beşiktaş'ın oyuncusu ve maaş alıyor. Yanlış bir şey yaptı. Henüz savunması yönetime gelmedi. Bu yüzden bir yaptırım olmadı henüz."


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftası dev bir maça sahne oldu. Beşiktaş ile Galatasaray, iki ezeli rakip Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Son derece heyecanlı geçen mücadelede Beşiktaş, Galatasaray'ı 1-0 yendi. 2 takımda da eksik isimlerin fazla olmasına rağmen, iki camia da 3 puan için savaştı. Beşiktaş, Adem Ljajic'in penaltı golü ile 3 puanı hanesine yazdırırken Galatasaray ile de puan farkını tamamen eritti. Puanını 24'e yükselten Kartal böylece zirveye ortak oldu.

Etiketler :