Ahmet Nur Çebi: "Ben kumpasçı değilim, kimsenin altını oymadım"

Ahmet Nur Çebi: "Ben kumpasçı değilim, kimsenin altını oymadım"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Genel Kurul’da açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, "Oley oley Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın çocuğu Ahmet Nur Çebi" tezahüratlarıyla kürsüye geldi.

Çebi şöyle konuştu:

"Bayağı yorgunum, 2-3 gündür uykusuzum. Enerji veriyorsunuz, teşekkürler. Burada bulunan herkes, Beşiktaş'a hizmet etmek için 2 gündür buradalar. Eleştiren de eleştirmeyen de hepsi bizim dostumuz, kardeşimizdir. Vardır bir sebebi, kaale almak lazım.

Notları aldık, cevap hakkımızı da kullanacağız. Benim için eleştirilerin de kıymeti var. Bu saatten sonra artık çok zor günler bizi bekliyor. Herkesin birbirine sarılması gerekiyor.

Biraz sonra bizim dönemimizin ibrasını yapacağız, teveccühünüzle ibra olacağız. İbra etmek istemeyenlere saygı göstereceğiz. Eleştirilerin tatlı ve doğru olanlarını kaale aldım. Bazı şeylere cevap veremeyebilirim, yorgunum, özür dilerim.

Rapor açıklanmayacak, ibra etmeyecekler" dediler. Raporu açıkladık, başka bir şey buluyor, adamın niyeti belli. Ben, Aker Çıtak'ı daha önce 3 kere davet ettim Fulya Davası'nı anlatmak için. Ancak gelmedi çünkü burada malzeme yapacak.

KPMG raporu niye geç çıkmış? Dün genel sekreterim açıkladı. İspat için pandemiyi mi ortadan kaldıracaksınız? Hiçbir şeyi kabullenmiyorlar çünkü niyet başka. Bu çıkan rapor, Beşiktaş için mali ve idari bir dönüm noktasıdır. Hayırlı uğurlu olsun.

Ben sadece 3 futbolcunun satışında yardım ettim, destek verdim ve üzerime aldım. Cenk Tosun, Atınç Nukan ve Ersan Adem Gülüm. Ben, Şenol Hoca'yla beraber takımı ayakta tutmaya çalıştım, primleri halletmeye çalıştım, motivasyona çalıştım.

Helallik vermeyecekmiş. Yahu kardeşim, ben senden helallik istemiyorum ki ben sana ne yaptım? Senin bana teşekkür etmen lazım, millet paralar nerede Fikret Orman derken seni aklayacak bir rapor çıkarmaya çalıştım. Al bunu, git savun kendini.

Bu bir şanstır senin için. Biz bunu yapmasak senelerce paralar nerede diyecekler sana. Kötü mü yaptık? Haklıysan sana bir şans tanıyor burası.

Herkesin bir görevi var. Ben taraftardan sorumlu bir yönetici hiçbir zaman olmadım. Ben stada kimin girdiğini de bilmiyorum. Dünkü mali genel kurulda paralar nerede diye biz sorduk dedi burada bazı arkadaşlar, teşekkür ediyorum.

Ben kumpasçı değilim, kimsenin altını oymadım.

En son geldiğimde icra kuruluna getirilen konuları görseniz yerlere yatarsınız. Bu personeli çıkar, bunu al, şu lazım, bu lazım. Ne stat ne de transfer soran var. Başkandır, hesabını kendisi çıkar verir dedik.

(Fikret Orman'a hitaben) Kardeş, seninle benim aramda helallik hiçbir konu yok. Helallik alınacaksa ben senden alacağım, hesabımı göreceğim. Ancak Beşiktaş Başkanlığı bittikten sonra.

Geldiğimiz günden beri bir tane futbolcumuza talip çıkmaz mı ya? Bir tane futbolcumuza bir alıcı çıkmadı, satmadıklarımız hariç. Gençlerimiz var, onlarla yola devam edeceğiz. Taraftar da bize sabır gösterecek.

Sergen Hoca, bize kupaları getirdi, bizim çocuğumuzdu ve gurur duyduk. Şimdi Önder Hoca var, inşallah onunla da bu başarıları elde edeceğiz. Seneye gelirler yok, mecburuz iki ayağımızı bir pabuca sokmaya. Çıkış burada.

Hakemlerle ilgili Beşiktaşlıların canı yanıyor. Gidiyorsunuz, Galatasaraylılar ağlamaya başlıyor, ben zaten onun yanında susuyorum. Trabzonsporlular da dün ağlamaya başladı, çok ilginç. Ben Trabzon doğumluyum, memleketimi seviyorum ama Beşiktaşımı çok seviyorum.

Sevgili genel kurul üyeleri, bu saate kadar beklediniz. Hakkınızı helal edin. İbra etmeyenlerin de söylemlerini kaale alacağıma söz veriyorum. Mayıs ayındaki seçimde görüşeceğiz, o gün de gerekeni Beşiktaş için yapacağız.