Ahmet Nur Çebi: "Ben takımı hocamıza teslim ettim. Takdir hocanındır ancak..."

Ahmet Nur Çebi: "Ben takımı hocamıza teslim ettim. Takdir hocanındır ancak..."

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik patron Sergen Yalçın ile aralarında problem yaşadıkları yönünde çıkan haberlere yanıt verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sergen Yalçın’ın geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Çebi, Sergen Yalçın ile aralarında iyi bir iletişim olduğunu dile getirdi. Çebi, Sergen Yalçın ile herhangi bir anlaşmazlık yaşayıp yaşamadıklarına canlı yayınında açıklık getirdi. 

Sergen Yalçın için net açıklama

Radyospor’da Spor Kazanı programında açıklamalar yapan Çebi, Sergen Yalçın’ı göreve getirdiklerinde her şeyi detaylıca konuştuklarını anlattı.

Ahmet Nur Çebi: ”Sergen Yalçın ile aramızda anlaşmazlık yok”

Ahmet Nur Çebi, “Sergen Yalçın ile herhangi bir anlaşmazlığımız yok. Hoca ile oturup konuştuğumuzda, kendisiyle her şeyi konuştuk. Kendisi bize cesaret verdi. “Ben de altyapıdan geliyorum. Gerekeni yapmak hepimizin vazifesi’ dedi. Ben takımı hocamıza teslim ettim. Takdir hocanındır. Ancak; ekonomiyle bu işi götürmemiz gerektiğini biliyor” diye konuştu.

“Yarışmacı takım kuracağız ama altyapıdan oyuncuları unutmayacağız”

Ayrıca Çebi, Sergen Yalçın ile altyapı konusunda da hemfikir olduklarını belirterek, ”İkimiz de aynı cümleleri kuruyoruz. Yarışmacı bir takım kuracağız ama altyapıdan gelen oyuncuları da önemsediğimiz bir düzen istiyoruz. Bunun için de altyapıya Sergen Hoca’nın istediği kıymetli bir isim gelecek. Aralarında kuracakları bir düzen var. Onu da resmi olarak açıklayacağız” açıklamasını yaptı. (Ajansspor)