Ahmet Nur Çebi: ''Bırakmam Seni kampanyasına devam ediyoruz. Biz Beşiktaş'ı bırakmayacağız''

Ahmet Nur Çebi: ''Bırakmam Seni kampanyasına devam ediyoruz. Biz Beşiktaş'ı bırakmayacağız''

Vodafone Park'ta ''Kartal Pençesi'' projesinin lansman toplantısı düzenlendi.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park'ta ''Kartal Pençesi'' projesinin lansman toplantısı düzenlendi. Kampanyayla ilgili detayları paylaşan Ahmet Nur Çebi, ''Dijital bir kampanya başlatıyoruz; Kartal Pençesi. Keyifli alınacak bir projeyi başlattığımızı duyuruyorum. Bugün saat 17.00'den itibaren bu kampanyaya katılım sağlanabilecek.

Bırakmam Seni kampanyasına katılımları için camiamıza teşekkür ediyorum. Taraftarımızın katkısına ihtiyacımız var. Kartal Pençesi bu kampanyanın devamıdır.'' dedi.

Daha sonra sözü alan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Dalgakıran, "Biz, sürdürülebilir projeler yaratmak ve yeni gelir kaynakları bulabilmek için arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Beşiktaş'ta yeni bir sayfa açmak için var gücümüzle çalışıyoruz ve yeni dijital projeler üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz" ifadelerlini kullandı.

Toplantının sonunda Beşiktaş'ı bırakmayacaklarını belirten Ahmet Nur Çebi,''Bizim için önemli bir proje, umuyorum yarın detayları kamuoyuyla paylaşacağız. 'Bırakmam Seni' kampanyasına devam ediyoruz. Biz, Beşiktaş'ı bırakmayacağız. Bu sefer projenin adı 'Kartal Pençesi' oldu.'' diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Etiketler :