Ahmet Nur Çebi: "Bruno’yla devrim yapacağız"

Ahmet Nur Çebi: "Bruno’yla devrim yapacağız"

Beşiktaş'ta dünkü kritik toplantıya Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sözleri damga vurdu.

Ajans Beşiktaş - Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından Beşiktaş yönetimi, dün yeni hoca konusunu masaya yatırdı. Oldukça kritik toplantıda yöneticiler, öncelikle Rıza Çalımbay, Okan Buruk,  Şenol Güneş ve Samet Aybaba isimlerini gündeme getirdi. Bu isimler üzerinde bir uzlaşı sağlanmayınca herkesi tek tek dinleyen Başkan Ahmet Nur Çebi, devreye girerek toplantının havasını bir anda değiştirdi. Çebi'nin ismini telaffuz ettiği isim Portekiz ekibi Estoril'in hocası Bruno Pinheiro idi. Siyah-beyazlıların patronu, yaptığı şu konuşmayla yöneticileri ikna etti:

ŞİMDİLİK KARAVELİ

“Bruno, futbolun bilimsel yönünü iyi biliyor. 4-3-1-2 sistemini tercih ediyor. Kulübe maliyetleri ve yaş ortalamaları düşük futbolcularla başarı kazandı. Devrim yapacağız.” 

Başkan Çebi'nin bu sözleri, tüm yöneticileri etkiledi. Kayserispor maçında takımın başında olan U19 takımının teknik sorumlusu Önder Karaveli ile şimdilik devam kararı alan siyah-beyazlılar, ardından koltuğu 45 yaşındaki Portekizli hocaya teslim etme planında mutabakata vardı. (Sözcü)