Ahmet Nur Çebi: "Bu takımdan bir şey olmaz diyenler şimdi nerede?"

Ahmet Nur Çebi: "Bu takımdan bir şey olmaz diyenler şimdi nerede?"

Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu 2021 Yılı 1. Olağan Toplantısı’nda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Ahmet Nur Çebi'nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Karius davası devam ediyor. Çok büyük kaleciydi 2,5M€ maaş alıyordu. Şimdi zavallı Ersin kardeşim onun aldığı paranın yüzde 10'unu bile almıyor. Bu adam, pandemi döneminde basıp gidiyor ve dava açıyor. Biz de hak etmediği konusunda mücadelemizi sürdürüyoruz"

"Mesut Bakkal başvurumuzun sonucunu soruyorlar. TFF maalesef reddetti. Ancak mühim olan gönüllerde kayıtlara geçmiştir bu konu."

"Kulüpler Birliği başkanlığımla ilgili çok şey söylendi. Beşiktaşlıyım ben. Beşiktaş Başkanı olarak bütün kulüplerin başkanı olmak benim için onurdur. Kulüplerin başkan olmam için yüzde 90'ının baskısı oldu."

"Beşiktaş'ın önünü kesecekler" yorumu beni son derece rahatsız etmiştir. Ben de eğer böyle bir şey olursa taş üstünde taş bırakmam dedim. Bunu söylediğim için pişman değilim. Eğer kelimesi burada çok önemli ama insanlar bunu alıp kenara koyuyorlar."

"Dün Trabzonspor Başkanı, "Omuz üstünde baş bırakmam mı diyelim?" gibi bir cümle kurmuş. Muharebeden bahsetmiş. Alanya'da muharebeyi yapan ben değildim, sizdiniz başkan dedim. O da "Ben böyle dile getirmek istemedim dedi. Herhalde bir yanlışlık olmuş" dedi."

"Dedik ki en azından bu derbilerde geçmişte derbilere bulaşmamış, Türk futbolunda maç yönetmemiş kişileri getirirsek belki onlarla ilgili söylemler azalır. Burada mevcut hakemlerin maruz kaldıkları baskıyı azaltabilmek adına konuştuk. Alındı başka bir yere kondu."

"Abdullah Avcı hocamızla 1 sene önce yollarımızı ayırdık. Kendisi başka bir takımda devam ediyor. Ekonomik anlamda anlaşmazlığımız devam ediyor, konu UÇK'dadır. Geçen hafta kendisine görüşmek istediğimi, bu işi sulh yoluyla çözmek istediğimi belirttim"

"Şampiyonluğa gidiyoruz. Bu takımdan bir şey olmaz diyenler şimdi nerede?"

"Türkiye'de 2. kez koronaya yakalanan nadir insanlardan biriyim. Her sabah 8'de geliyorum buraya. Bazı arkadaşları kulüpte hiç göremiyoruz. Mesela bir avukat var, "Başkanım kovid var" diyor. Bize yok mu?"