Ahmet Nur Çebi: ''Efendiliğimizi bozmayız''

Ahmet Nur Çebi: ''Efendiliğimizi bozmayız''

Beşiktaş'ın yöneticisi Ahmet Nur Çebi, Kadıköy'de oynanan derbide yaşananlar hakkında konuştu.

Aziz Yıldırım'ın davranışları hakkında konuşan Çebi, "Fenerbahçe camiasına mal edilecek bir davranış değil. O tür hareketler olmasaydı keşke. Tepkiler bize değildi. Federasyonla ilgili ifadeler kullanıldı. Efendiliğimizi bozmayız. Gökhan Gönül o kadar baskının ardından böyle oynadıktan sonra bizim de soğukkanlı olmamız gerekir." ifadelerini kullandı.

"ÇÜNKÜ BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK"

Beşiktaş'ın çok büyük bir takım olduğu için bu sözlerin normal olduğunu dile getiren Ahmet Nur Çebi, "Ne pahasına olursa olsun kazanmak istiyorum, kazanacağım diye yola çıkarsanız, kimyanız bozulur. Bu mental yapıdan uzaklaşmak gerekir. Beşiktaş çok büyük bir takım. Beşiktaş ile oynadıkları zaman böyle şeyler yapıyor olmaları normal" şeklinde konuştu.

"GEREKEN YAPILACAKTIR"

Aziz Yıldırım'ın küfür etmediğini de açıklayan Çebi, "Küfür yoktu. Nihay Bey de cevap vermedi. Herkes birbiriyle çalışmaya alışkın olmalı. Eğer yapamıyorsa bıraksın, gitsin. Fenerbahçe camiasına mal edilmesini istemiyorum. Her futbolcu bu baskıyı kaldıramaz. Gökhan Gönül çok iyi idare etti. Şenol Hoca, Türk futbolunda uzun yıllar oynamış ve görev yapmıştır. Gökhan Gönül'e yapılanın doğru olmadığını anlatmaya çalıştı. Türkiye Futbol Federasyonu vardır. Gerekeni yapılacaktır." dedi. (Sporx)