Ahmet Nur Çebi: "Futbol Özkaynak düzenimizi ve disiplinimizi, diğer spor branşlarımızda da uygulamaya başladık"

Ahmet Nur Çebi: "Futbol Özkaynak düzenimizi ve disiplinimizi, diğer spor branşlarımızda da uygulamaya başladık"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Dergisi’nin ağustos sayısında camiaya ve taraftarlara seslendi

Ajans Beşiktaş - İşte Ahmet Nur Çebi'nin Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos sayısındaki yazısı:

"Değerli Beşiktaşlılar,

Yine şampiyonluk hedefimizle, prensiplerimiz ve yarışmacı karakterimiz doğrultusunda yeni bir sezona daha başlıyoruz. Bu sezonu birlik ve beraberlik sezonu ilan ediyorum. Ciddi hazırlıklar yaptık. Önce teknik kadromuzun istekleri doğrultusunda hedeflerimize uygun transferlerimizi tamamladık. Futbol Akademimizden yetişmiş gençlerimizi A Takımımıza adapte ettik. Başarılı ve sağlıklı bir hazırlık dönemi geçirdik. Vodafone Park’ın zeminini, tribünlerimizi, localarımızı en kaliteli ve sağlıklı şekilde yeni sezona hazır hale getirdik. Kombine biletlerimizi satışa çıkardıktan kısa bir süre sonra tamamını alan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Aynı ilgiyi yeni sezon formalarımıza ve Kartal Yuvası’nın yeni sezon ürünlerine göstermeye devam edeceğinizi biliyorum. Sizleri yeni sezonda her maçımızı kapalı gişe oynayarak, doksan dakika takımımızı destekleyerek şampiyonluk yolculuğumuzun en önemli unsuru olmaya davet ediyorum. Unutmayın; Beşiktaş, İstanbul’dan büyüktür ve gittiği her yerde tribünleri doldurur.

Beşiktaş formasının değerinin farkında olan, yeni sezonda formamızın göğsünde, sırtında, kolunda, şortunda ve konçunda yer alacak sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum.

Futbol Özkaynak Düzenimizi ve disiplinimizi, diğer spor branşlarımızda da uygulamaya başladık. Yeni sezonda tüm branşlarımızda altyapılarımızdan yetişmiş sporcularımızın Beşiktaş armasına, ülkemize ve ülke sporuna verdikleri katkıyı izlemenin mutluluğunu yaşayacağız. Ülkemizin çocuklarının ve gençlerinin sporla gelişmesinin, Beşiktaşımızın ve ülkemizin gelişmesi için de ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılında da altyapılarımıza önem vermeye devam edeceğiz.

Beşiktaş camiasının birlik olduğunda başarıya ulaşmasının ne kadar olağan olduğunu tarihimize binlerce kez yazdırdık. Bir yenisi için 2022-2023 sezonunun tüm Beşiktaşlılara hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum."