Ahmet Nur Çebi: "Görüyorum ki hâlâ daha planlarımızı bozacak..."

Ahmet Nur Çebi: "Görüyorum ki hâlâ daha planlarımızı bozacak..."

Covid-19 tedavisi görmesine rağmen yöneticilerle telekonferanslara devam eden Çebi, transfer listesindeki bazı isimlere tepki göstererek, “Geçmiş yönetimlerin hatalarını tekrarlamayacağız” dedi.

Ajans Beşiktaş - Futbolculardan yıllık ücretlerinde yarı yarıya indirim isteyen, borç yapılandırma anlaşmasının yeniden düzenlenmesini talep eden, büyük umutlarla bel bağladığı bağış kampanyasından koronavirüs salgını sebebiyle vazgeçmek zorunda kalan Beşiktaş yönetimi, gelecek sezonun kadrosu için kara kara düşünüyor. Salgın yüzünden şu anda listede olan isimlerle yapılan görüşmeler tamamen askıya alınmış durumda. Covid-19 tedavisi görmesine ve karantina altında olmasına rağmen evinde boş durmayan Başkan Ahmet Nur Çebi, telekonferans yoluyla yöneticileriyle sık sık görüşmeler düzenleyerek raporlar alıyor.

Babacan’ı istemedi

Bu görüşmeler sırasında gelecek sezon transferleri için hazırlanan listedeki bazı isimler Çebi’yi rahatsız etti. Üstüne basa basa bonservisi elinde olan oyunculara yönelmeleri gerektiğini hatırlatan Çebi, “Görüyorum ki hâlâ daha planlarımızı bozacak tarzda oyuncuların isimleri geçiyor. Kulüp, tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Belirlediğimiz planların kıyısından köşesinden taviz verirsek daha önceki yönetimlerin hatasına düşeriz” çıkışında bulundu. Başkan Çebi’nin listede tepki gösterdiği isimlerden birinin, M. Başakşehir’le bir yıl daha sözleşmesi bulunan kaleci Volkan Babacan olduğu öğrenildi. (Türkiye Gazetesi - Murad Tamer)