Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı seçildi! Başkan Çebi, seçimden önce Kulüpler Birliği Başkanlığı için ne demişti?

Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı seçildi! Başkan Çebi, seçimden önce Kulüpler Birliği Başkanlığı için ne demişti?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı seçildi. Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Başkanlığı seçiminden 5 gün önce Kulüpler Birliği Başkanlığı hakkında da açıklamalar yapmıştı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı seçildi. Çebi, görevi Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'den devraldı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Başkanlığı seçiminden 5 gün önce Kulüpler Birliği Başkanlığı hakkında da açıklamalar yapmıştı. İşte Ahmet Nur Çebi'nin, 15 Ekim 2019'da beIN Sports'a yaptığı açıklamalar;

''Ben Beşiktaşlılara pembe yalanlar söylemeyeceğim. Beşiktaş'ın doğruları neyse onu yapacağız. Taraftarları kandırmayacağım. Kollektif bir yapı kurmamız lazım. Ben bazı kararlarda gelip genel kurula sormayı düşünüyorum. Hep birlikte hareket etmemiz lazım. Sadece Beşiktaş'a hizmet etmek için geliyorum. Kulüpler Birliği gibi başka kurumlarda başkanlık yaparak Beşiktaş'ı yönetemeyiz. Kendi şirketlerimi de aileme bırakacağım. Beşiktaş'ın parasını carcur etmem. Beşiktaş'ın harcanacak her kuruşunda titiz ve hassas olacağım."

Kulüpler Birliği Başkanı seçilen Ahmet Nur Çebi, açıklamalarda bulundu. İşte Çebi'nin açıklamaları;

''Kulüp başkanlarının beni aday gösterip başkan seçmeleri benim için onurdur."

''Türk futbolunun çözülmeyen, çözülmesi beklenen birçok sorunumuz var. Birinci hedefimiz bir spor yasası, ikincisi yayıncı kuruluş problemi ve bankalarla yapılan borçların yapılandırılması. Bunlar önemli görevlerimiz olacak.''

''Sahada mücadele ama perdenin diğer tarafında sorunlarımızı el birliğiyle çözmeyi ümit ediyoruz. Türk futbolu adına herkese teşekkür ediyorum.''

"Abi modeli yok, Mustafa Cengiz abimiz var burada, bizden daha büyük. Abiliği inşallah o yapacak bize, Allah izin verirse. Görevi hepimiz yapacağız. 21'imiz birden koşturmak ve birbirimize saygı, sevgi göstermek zorundayız."

Etiketler :