Ahmet Nur Çebi: "Sabrımızı çok fazla zorluyorlar"

Ahmet Nur Çebi: "Sabrımızı çok fazla zorluyorlar"

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi 2-1'lik skorla yendi.

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, sahasında Göztepe'yi konuk etti. Siyah-beyazlılar 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 31'de Larin, 60'da Ghezzal attı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi şunları söyledi:

"Niye biz her maç sonunda hakemlerin tartışıldığı bir sezon yaşıyoruz? Hakemlerin adaletli olmaları bu kadar mı zor? Geçen hafta Fırat Aydınus. Bu ne zaman bitecek?

Hakem konusu ne MHK, ne TFF'nin konusudur. Eski hakemler artık vedalaşsın. Yollarını bu camiadan ayırsınlar. Bizi kendimize bıraksınlar. Bütün takımlarımız mücadele edelim. Hakkıyla kim şampiyon olacaksa olsun. Kim ligde kalacaksa kalsın.

Katar'da kupa oynayacağız. Hakem bulamadılar. Sinir uçlarımıza dokunmak için hakem atıyorlar! Yeter artık beyler! Ancak artık sabrımızı çok fazla zorluyorlar.

Sergen hocamız giderken çok üzüldüm. Aldığımız kupalarda isimleri var. Önder Karaveli böyle devam ettiği sürece -ki, bence edecektir. Bizim onun arkasında durmamız lazım. Beşiktaş için şans. Allah yolunu açık etsin."

YENİ HOCA ARAYIŞI

Övünç Özdem sordu: "Teknik Direktör arayışları bitti diyebilir miyiz?"

Çebi şöyle yanıtladı: "Yok. Ben Beşiktaş'ı idare ediyorum. Her türlü tedbirli olmak durumundayım. Ancak dediğim gibi Önder hocamızın yolu açık olsun. Önce hocamızın arkasındayım. Ona yakışır.

Biz Önder hocamızla Süper Kupa maçından sonra da devam etmek istiyoruz. Tedbirli de olmak zorundayım. Önder hocam iyidir. Projelerime uygun bir hocadır. Onunla yürümeyi istiyorum. Önder hocanın hak ettiği bir şeyi, bir başkasının alması mümkün değil."