Ahmet Nur Çebi: "Şampiyonluğa oynayacağız"

Ahmet Nur Çebi: "Şampiyonluğa oynayacağız"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gelecek sezon öncesinde iddialı konuştu. Çebi, “Şampiyonluğa oynayacağız. Geçen sezon adaletsiz bir sistem uygulandı ve bundan etkilendiğimizi düşünüyoruz” dedi.

Ajans Beşiktaş - Geçen sezon ligde umduğunu bulamayan Siyah-Beyazlılar, gelecek sezon yeniden zirveye oynamak istiyor. Çalışmalarını sürdüren Kara Kartal’da başkan Ahmet Nur Çebi, iddialı bir kadro kurup, şampiyonluk yarışı vereceklerinin altını çizdi. Başkan Çebi, özellikle takımın yıldızlarından uzun bir süre boyunca faydalanamamalarının kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti.

‘Önümüzdeki sene halledeceğiz’

Çebi, özellikle transfer konusunda ellerini çabuk tutacaklarını belirtip, teknik ekip ile iş birliği içinde çalışıp, sezona en iyi şekilde gireceklerini söyledi. Başkan Çebi’nin sözlerinden ön plana çıkanlar şöyle oldu: “Şampiyonluğa oynayacağız. Geçen sezon adaletsiz bir sistem uygulandı ve bundan etkilendiğimizi düşünüyoruz. Mert, Ghezzal ve Josef gibi oyuncularımızdan uzun süre faydalanamadık. Bunların hepsini iyi transferlerle, oturmuş kadromuzla ve hocamızla önümüzdeki sene halledeceğiz.” (Fanatik)