Ahmet Nur Çebi: ''Yapılan transferlerden çok umutluyuz''

Ahmet Nur Çebi: ''Yapılan transferlerden çok umutluyuz''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ın gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Bir otel açılışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Nur Çebi, PAOK maçının kaybedilmesi, gündemdeki Quaresma haberleri, 21 takımla oynanacak lig ve harcama limitleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda PAOK'a kaybedilen 3-1'lik maç ile ilgili konuşan Çebi, ''Hazır olmadan maça çıktık, elenmemizde en büyük etken buydu.'' dedi.

Taraftarın transfer isteğine de değinen Çebi, ''Harcama limitlerinden dolayı transfer yapamıyoruz. Koronavirüs pandemisi bizi ve diğer kulüpleri olumsuz anlamda çok etkiledi. Lig de çok geç bitti. Arkadan takım toplamakla uğraştık. Bunun yanında sezon ortasında ve sonunda aramızdan ayrılanlar oldu. Gidenlerin yerine 1 hafta 10 gün içinde adam bulmak kolay değil. Ama biz yapılan transferlerden çok umutluyuz.'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada çıkan ''Quaresma geri dönsün'' haberleriyle ilgili de konuşan Ahmet Nur Çebi, ''Quaresma gündemimizde olan bir oyuncu değil.'' ifadesini kullandı.

Son olarak, Süper Lig'in 21 takımla oynanacak olmasına da değinen Çebi, ''Önümüzde 21 takımlı bir lig var, haliyle çok fazla yorulacağız. Futbolculara çok fazla para verip, geliri az olan bir sezon geçireceğiz. Bizim için iyi bir şey değil" ifadelerini kullandı.

Etiketler :