"Ahmet Nur Çebi'de Seba'yı görüyorum"

"Ahmet Nur Çebi'de Seba'yı görüyorum"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ulvi Güveneroğlu, siyah beyazlıların gündemini değerlendirdi. Güveneroğlu, Balotelli ve sağ bek transferi hakkında konuştu. Ayrıca Beşiktaş'ın eski oyuncusu, Ahmet Nur Çebi'de Süleyman Seba'dan kesitler gördüğünü ifade etti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın eski defans oyuncularından Ulvi Güveneroğlu, siyah beyazlılara transferi gündemi gelen golcü oyuncu Mario Balotelli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Güveneroğlu, İtalyan golcünün alınmama sebebi hakkında edindiği bilgileri paylaştı. Ayrıca Güveneroğlu, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile ilgili flaş bir cümle kurdu.

“Balotelli’nin alınmama sebebi maliyet”

Radyospor’dan Emrah Karalinç'e konuşan Ulvi Güveneroğlu, ”Mario Balotelli’yi Sergen Yalçın veto etmedi. Sergen Yalçın’ın Balotelli’nin disiplinsiz davranışları nedeniyle değil, yüksek maliyeti nedeniyle istemediğini net biliyorum. Beşiktaş, ekonomisini doğru yönetmek zorunda. Bu açıdan da adımlar atılırken, iki kez düşünülüyor” diye konuştu.

“Beşiktaş, gerekirse sağ bek için 1.5 milyon Euro verebilir”

Güveneroğlu, Gökhan Gönül’ün ayrılması sonrasında sağ bek transferi yapılması gerektiğini de dile getirdi. Güveneroğlu, “Açıkçası oraya elbette bir oyuncu lazım. Karsdorp ismi gündemde. Oyuncuyu çıplak gözle izlemedim. Maliyeti 1 milyon ya da 1.5 milyon Euro’yu bulabilecek bir sağ beke karşı değilim. Eğer Beşiktaş’ın ihtiyacını karşılayabilecek bir oyuncu ise bu rakamlar bence gözden çıkarılabilir” ifadelerini kullandı.

“Seba ile olduğumuz her an özel anlardı”

Siyah-beyazlıların eski defans oyuncusu ve altyapı koordinatörü Güveneroğlu, 6 yıl önce vefat eden Beşiktaş'ın Onursal Başkanı Süleyman Seba için de duygu dolu cümleler sarf etti. Güveneroğlu, ”Süleyman Seba’yı rahmetle anıyorum. Ben de mezarı başında kendisini andım. Müthiş bir başkandı. Beşiktaş, onun döneminde bir duruş ortaya koydu. Başarılı işler yaptı. Kendisiyle çok fazla anımız var. Seba ile birlikte olduğumuz her an bizim için özel anlardı” dedi.

“Ahmet Nur Çebi’de Seba’dan bazı kesitler görüyorum”

Güveneroğlu, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin de Süleyman Seba’nın izinden gittiğini düşündüğünü söyledi. Ulvi Güveneroğlu, ”Ahmet Nur Çebi’nin özellikle futbolcularla yapılan görüşmelerdeki tavrı ve kararlılığı hoşuma gidiyor. Ahmet Bey’de Seba’dan bazı kesitler görüyorum” açıklamasını yaptı. (Ajansspor)

Etiketler :