Ahmet Nur Çebi'nin ilk hamleleri! Yabancı sportif direktör!

Ahmet Nur Çebi'nin ilk hamleleri! Yabancı sportif direktör!

Beşiktaş'ta bir ay gibi kısa sürede yapılacak olağanüstü seçimde aday olmaya hazırlanan Ahmet Nur Çebi'nin ilk hamleleri belli oldu

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman istifa etmedi. Bunun yerine yeniden aday olurak küçük ama ciddi değişikliklerle seçime gidecek. Yönetim kurulu listesi neredeyse hazır. Aynı şekilde muhalefetin etrafında birleştiği Ahmet Nur Çebi’nin listesi de hazır. İki iddialı ismin arasında Adalı isim olarak öne çıksa da, yönetimine kimin girebileceği konusunda ciddi soru işaretleri olmuş durumda.

TORUNOĞULLARI SPORTİF DİREKTÖR GETİRECEK

Fikret Orman da Serdal Adalı da aday olsa da olmasa da, Ahmet Nur Çebi bir ay sonra yapılacak seçim için başkan adaylığını açıklayacak. Çebi’nin yola Erdal Torunoğulları ile beraber çıkacağı iddia edilirken sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Torunoğulları’nın, Abdullah Avcı’nın yerine yabancı bir sportif  direktörle anlaştığı ve Beşiktaş’ın başına o ismi  getireceği iddia edildi. Çebi’nin beklendiği gibi Sergen Yalçın’ı takımın başına getireceği ama futbolu bu isme teslim edeceği belirtildi. (Fotospor)