Ahmet Nur Çebi'nin sözleri Galatasaray'ı kenetledi!

Ahmet Nur Çebi'nin sözleri Galatasaray'ı kenetledi!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, "Fatih Terim tabii ki bizi alkışlayacak, alkışlamayıp ne yapacak" şeklindeki sözleri başta kaptan Arda Turan olmak üzere tüm takımı kenetledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ı yenerek hem rakibinin Türk Telekom Stadyumu'ndaki olası şampiyonluğunu engelleyen hem de şampiyonluk yarışına ortak olan Galatasaray, moral olarak da son derece iyi duruma geldi. Ezeli rakiplerini takibini sürdüren Aslan, kalan 2 maçı da kazanarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılı takımın rakibini üstün bir oyunla 3-1 devirmesinin arkasındaki sır perdesi de aralandı.

Geçtiğimiz hafta Fatih Terim, derbide Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesi durumunda rakiplerini centilmence tebrik edip alkışlayacaklarını ifade etmişti. Terim'in bu sözleri Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye soruldu.

Çebi, "Fatih Terim tabii ki bizi alkışlayacak. Başka ne yapabilir. Yapacağını yapması gerektiğini söylemiş Fatih Hoca. Kazanırsak bizi alkışlamayıp ne yapacak" ifadelerini kullanmıştı. Kaptan Arda Turan ve takım arkadaşlarının bu sözlerden rahatsız olduğu ve maça ekstra motive çıktıkları ifade edildi.

Arda Turan'ın maç sonrası, "Benim evimde olmaz" sözleriyle yaptığı paylaşımda ise Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye göndermede bulunduğu öğrenildi. Çebi'nin derbi öncesi "Fatih Terim tabii ki alkışlayacak" sözlerinden oldukça rahatsız olan Arda Turan, takım arkadaşlarını bu açıklamaya sahada cevap vermek için motive etti. (Skorer)