AjansBeşiktaş.com 2. yaşını kutluyor

AjansBeşiktaş.com 2. yaşını kutluyor

2. yılımız şerefine bir takipçimize Beşiktaş forması hediye!

Ekim 2016’da yayın hayatına başlayan ve kısa sürede Beşiktaş taraftarının büyük ilgisini kazanan Ajans Beşiktaş, özel haberleri ile taraftarımıza hizmet etmeye devam ediyor. 

Beşiktaş medyasının güçlendirmek adına çıktığımız bu yolculukta, sadece Beşiktaş'ın menfaatlerini savunarak 2 yılı geride bıraktık. Kısıtlı imkanlara rağmen, doğru içerik ve hızlı habercilik anlayışımızla vazgeçmedik.

Bilindik haber sitelerinin aksine; Beşiktaşlının hakkını savunan, tüm platformlarda etkin, mobil uygulaması ile her cebe giren, son dakikaları, özel transfer haberleri, tüm konulardaki zengin içeriği ile kaliteli bir yayın sunmaya devam edeceğiz.

Profesyonel bir anlayışla, hem sosyal medyadan hem de web'ten kesintisiz haber ve bilgi kaynağınız olmayı sürdürümeyi hedefliyoruz. Hatamızla-sevabımızla yayın hayatımızda tek destekçimiz, büyük Beşiktaş taraftarının ilgisi ve takibi oldu. 

Biz de 2. yaşımızı bir taraftarımıza Beşiktaş forması hediye ederek kutlamak istedik.

Tüm Takipçilerimize Teşekkürler

 


 

Forma çekilişi katılım kuralları şöyledir:

Ajans Beşiktaş'ın 2'inci yaşı nedeniyle düzenleyeceğimiz çekiliş sonucunda bir taraftara, imzalı bir Beşiktaş forması hediye edilecektir.

Ajans Beşiktaş'ın resmi Twitter hesabını takip eden ve 2. yaşımızla ilgili yapılacak paylaşımı RT edenler arasında bir çekiliş yapılacaktır. Katılım için son tarih 12 Ekim 2018 saat 00:00'dır. 

Ertesi gün (13 Ekim) hala takip ediyor olanlar ve ilgili paylaşımı RT etmiş olanların bilgileri Twitter'dan alınarak, katılımcıların bir listesi oluşturulacaktır. İsimler arasında yapılacak çekilişin sonucu 13 Ekim 2018 tarihinde saat 20:00'de bir video ile duyurulacaktır. Kazanan isme Twitter'dan ulaşılarak, iletişim bilgilerini bize iletmesi istenecektir. 

Ajans Beşiktaş çalışanları ve yakınları çekilişe katılamazlar.

İlginize teşekkürler.