Ajdin Hasic'le ipler kopuyor!

Ajdin Hasic'le ipler kopuyor!

Beşiktaş’ta imza parası krizi bir türlü çözülemeyen 18 yaşındaki Bosnalı oyuncuyla yollar ayrılabilir.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, 1 milyon 700 bin euro imza parası isteyen Hasic’le sezon başında yapılan protokolü tek taraflı olarak fesh etmeyi planlıyor. Genç oyuncunun birden fazla menajerle bağlantılı olduğunun ortaya çıktığı ve yönetimin bu nedenle Hasic’le bağları koparmanın hesaplarını yaptığı ileri sürüldü.

Beşiktaş’ta Ajdin Hasic defteri açılmadan kapanıyor. Eski yönetim tarafından sezon başında büyük umutlarla İstanbul’a getirilen ve 18 yaşına girmeden ön protokol imzalatılan Bosnalı oyuncuyla maddi konularda bir türlü anlaşma sağlayamayan siyah-beyazlıların sözleşmeyi tek taraflı fesh etmeyi düşündüğü belirlendi. Krize sebep olan 1 milyon 700 bin euro tutarındaki imza parasında birden fazla menajerin bulunduğunun ortaya çıkması nedeniyle yönetimin bu durumdan uzak durmaya çalışacağı iddia edildi.

İmza parasıyla ilgili detaylardan Hasic ve ailesinin bile haberi olmadığı belirtildi. Yönetimin, oyuncu ve ailesine bir kez daha düşünmelerini söylediği ileri sürüldü. Hasic ile anlaşmak isteyen fakat kulübün menfaatlerini de düşünen siyah-beyazlı yönetim, Abdullah Avcı’dan teknik rapor da aldı.
Yetenekli oyuncuyu ligin ikinci yarısında kadroda düşünmeyen ve tecrübe kazanması adına kiralanması gerektiğini dile getiren Avcı’nın, “Ajdin henüz Beşiktaş’ta oynayacak seviyede değil. İkinci devre bir kulübe kiralanır ve düzenli oynama şansı bulursa, seneye seneye kadroda olabilir” ifadelerini kullandığı aktarıldı.
Yönetimin protokolün fesh edilme ihtimalini oyuncunun menajerine bildirdiği öğrenildi. Siyah-beyazlı idarecilerin, Antalya kampının ardından genç oyuncunun menajeriyle son kez bir araya gelerek sorunu çözmenin yollarını arayacak. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)