"Akatlar Spor Salonu'nun ismi Rahmi Koç olsun"

"Akatlar Spor Salonu'nun ismi Rahmi Koç olsun"

FF Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hasan Bozkurter, siyah-beyazlı takımın gündemini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Eski Yöneticisi Hasan Bozkurter, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bozkurter, siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi PAOK, bağış kampanyası ve eski başkanlar Yıldırım Demirören, Fikret Orman ve Serdar Bilgili hakkında ne dedi? İşte detaylar...

Bozkurter, Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu.

"Akatlar Spor Salonu'nun ismi Rahmi Koç olsun"

Bağış kampanyası ile sözlerine başlayan Bozkurter, "Rahmi Bey, Süleyman Seba'nın zamanında Beko'yu sponsor yapmıştı. Şimdi yeniden Beko formaya sponsor oldu. 10 milyon gibi bir ciddi miktar katkı sağladı. Bence Rahmi Beyi onurlandırmak lazım. İsimleri yaşarken de yaşatmak lazım.

Çarşı grubundan Akatlar Spor Salonu'nun ismi Rahmi Koç olsun diye bir öneri geldi. Ben de katılıyorum ve çok güzel bir düşünce. Sayın yönetimimizin de buna sessiz kalacağını zannetmiyorum. Kulübü de onun ismini yaşatırsa çok güzel olur. Ben şahsım adıma onur duyarım

Rahmi Koç'un yaptığı katkı sponsorluğun üstünde bir katkıdır. Zamanında Ertuğrul'un transferinde yaptığını unutmadık. Beşiktaşlılık bugünlerde belli olur. Şu an dip yapılan dönemde Rahmi Koç'un yaptığı desteği karşılıksız bırakmamak gerekiyor. Çarşı grubunu da bu öneriden dolayı kutluyorum. Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin de buna sessiz kalmayacağını düşünüyorum. Ben çok mutluyum ve inşallah bu karar çıkacaktır" dedi. 

"Yıldırım Demirören'i tebrik etmek gerek"

Yıldırım Demirören'e de dünkü katkılarından dolayı teşekkür eden Bozkurter, "Kaç yıl oldu Yıldırım Demirören para iadesini almadı. Sanırım 10 yıl oldu ve bu da büyük bir jesttir Beşiktaş'a. İyi bir Beşiktaşlı hibe de yapar tabii. Yıldırım Başkan bunu da düşünüyordur. Kendi kanalında yayın yaptığı için de ayrıca tebrik etmek gerek. Dün maddi olarak destek sağlayan herkese teşekkür etmek benim boynumun borcudur. Dün Beşiktaş yönetimi de çok ciddi katkı sağladı. Camia, Ahmet Nur Çebi başkanlığında birleşti. Başkana inanıyoruz, yönetimine inanıyoruz. Beşiktaş'ı en güzel şekilde ayağa kaldıracağından hiçbir şüphemiz yok. Beşiktaş'ın ismi yeter. Katkısı olan herkese teşekkürler" şeklinde konuştu. 

"Ben şimdi derim 'Fikret Orman neredesin, Serdar Bilgili neredesin' "

Serdar Bilgili ve Fikret Orman'ın ismini dün yardım kampanyasında duymadığını ifade eden Bozkurter, "Serdar Bilgili ve Fikret Orman'ın ismini dün televizyonda duyamadık. Ben şimdi derim 'Fikret Orman neredesin, Serdar Bilgili neredesin'. E destek olmazlarsa ayıp olur ama bu unutulmaz. Mühim olan bugünlerde kulübe sahip çıkmak. Umarım katkı sağlarlar, sağlamazlarsa da canları sağ olsun. Beşiktaş büyük bir taraftar topluluğuna sahip, herkes sahip çıkıyor takıma. Her Beşiktaşlı üstüne düşeni yapıyor. Yapan sağ olsun yapmayan da sağ olsun" açıklamasını yaptı. 

"Beşiktaş turu geçecektir"

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde eşleştikleri Yunan ekibi değerlendiren Bozkurter, "Beşiktaş layıkıyla işini yapacak ve turu geçecektir" diyerek sözlerini tamamladı. (Ajansspor)

Etiketler :