Akhisarspor - Ümraniyespor maçı CANLI İZLE (24.04.2019 aSpor Yayını)

Akhisarspor - Ümraniyespor maçı CANLI İZLE (24.04.2019 aSpor Yayını)

Akhisarspor, Türkiye Kupası maçı yarı finalinde Ümraniyespor ile karşılaşıyor. Akhisarspor - Ümraniyespor maçını CANLI yayınla izlemek mümkün.

Türkiye Kupası'nda heyecan sürüyor. Yarı Final'de Akhisarspor ile Ümraniyespor kupada karşı karşıya geliyor. Akhisarspor Ümraniyespor maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Akhisarspor Ümraniyespor maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Bu soruların cevapları haberimizde...

Akhisarspor son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet yaşamıştı. Ümraniyespor ise son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetlik performans sergiledi. İddaa'da 512 kodlu maç için Akhisarspor'a 1.75 oran verilirken, Ümraniyespor'a 3.20 oran verildi. Maçın beraberlik oranı ise 3.15 olarak belirlendi.

3 Nisan 2019 (bugün) saat TSİ 20:00'da başlayacak olan maç A SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Akhisarspor Ümraniyespor maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden "Akhisarspor Ümraniyespor canlı izle" ve "Akhisarspor Ümraniyespor maç yayını" aramalarını yapmaya başladı bile. Taraftarlar, Akhisarspor Ümraniyespor maçını şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Ümraniyespor ve Akhisarspor taraftarları için Ümraniyespor-Akhisarspor maçı şifresiz canlı izleme şeklinde aradığı bilgiler bu haberimizde mevcut.

Mücadele A SPOR kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Ziraat Türkiye Kupası’ndaki maçlarını bu sezon da Turkuvaz Medya Grubu'nun 3 kanalı yayınlıyor. Yayınlar Turkuvaz Medya grubunun 3 kanalı; ATV, A2 ve A Spor kanallarından yapılıyor. Maçlar çoğunlukla A Spor ve A2 kanallarından veriliyor.

Ayrıca bu maçı şifresiz izlemek için, İdman Azerbaycan kanalını tercih edebilirsiniz. Bilindiği üzere Avrupa maçları Azerbaycan'da da takip ediliyor. Avrupa liglerinden bazı maçları Azerbaycan kanalı İdman TV'den izlemeniz mümkün. İdman Azerbaycan canlı izle için "İdman TV kanalı hangi uyduda" sorunun yanıtı da haberimizde mevcut. İdman TV, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Kanala erişim için alınıcınızın AzerSpace 46° uydusuna göre ayarlanmış olması gerekiyor. İdman TV frekans bilgileri için İdman TV'nin web sitesinin ziyaret ediniz.

Sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri olarak; justintv, lshunter ve netspor siteleri öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk'teki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır. 

Etiketler :