Al-Hudaifi: "Takım sayısının 18'den 21'e çıkarılmasına bize sorulmadan karar verildi''

Al-Hudaifi: "Takım sayısının 18'den 21'e çıkarılmasına bize sorulmadan karar verildi''

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi, TFF'nin aldığı yeni kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı yeni kararlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar;

''Bize sorulmadan karar verildi''

Digiturk Spor İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı Al-Hudaifi: "TFF'nin kararlarına saygı duyuyoruz fakat ligi bu şekilde yayınlamak kolay değil. Keşke bu kararı alırken bize resmi olarak sormuş olsalardı. Burada bir ortaklık söz konusu. Bu karar benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Biz resmi talep, e-mail dahi almadık. Bu karar Türk takımlarını da etkileyecek. Ligi olumsuz etkileyecek. Federasyonla o kadar konuşma yaptık fakat bu konuyu az önce öğrendik. Kimse bize bu konudan bahsetmedi. Bunun doğrudan bir etkisi var. Bizim bir standardımız var düşük kaliteyi kabul edemeyiz." dedi.

''Ligin isim hakkı yok''

Süper Lig'in isim hakkının olması gerektiğini söyleyen Al-Hudaifi, "Ankara'da yaptığımız konuşmada korsan yayıncılık ve isim hakları konularını konuştuk. Ligin isim hakkı yok. Buna ihtiyacımız var. Anlamıyorum, kafamda netleşmiş değil." ifadelerinde bulundu.

Etiketler :