Al Nassr, Aboubakar'ın yerine forvet arayışında!

Al Nassr, Aboubakar'ın yerine forvet arayışında!

Al Nassr'da Aboubakar tartışılan isim oldu. Yönetime ve teknik heyete "Aboubakar sevdasından vazgeçin!" tavsiyesi geldi.

Ajans Beşiktaş - Suudi Arabistan Ligi'nde sezona büyük umutlarla giren Al Nassr, 11. hafta sonunda 2 maç eksiğiyle 13 puanla 9. sırada yer alıyor. Son 3 lig maçında 8 puan kaybeden Al Nassr'da geçtiğimiz dönemde yabancı futbolcular ve yerli futbolcular arasında da kriz patlak vermişti. 

Al Nassr'da tartışılan bir diğer futbolcu ise Vincent Aboubakar oldu. Bu sezon ligde 9 maçta 3 gol atan Aboubakar, 4 maçtır gol atamadığı gibi bazı müsabakaları 90 dakika tamamlayamıyor. 

Al Nassr yönetimine spor gazetecisi Al Salami'den tavsiye geldi. Al Salami, "Hatalardan ders almak önemlidir. Artık Aboubakar sevdasından vazgeçin!" Al Salami, Aboubakar'ın takıma uyum sağlayamadığını ve ayrıca Funes Mori'nin de kötü performans sergilediğini söyleyerek, "İyi bir sol bek veyya bir defans oyuncusu alınmalıdır." dedi.

Bu arada Aboubakar'ın performansını yeterli bulmayan Al Nassr yönetimi, ara transfer döneminde Kamerunlu futbolcunun yerine Slimani'yi transfer etmek için harekete geçti. (Futbol Arena)