Al Nassr karıştı! Talisca takım arkadaşıyla atıştı

Al Nassr karıştı! Talisca takım arkadaşıyla atıştı

Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübü çalkantılı bir süreçten geçiyor.

Ajans Beşiktaş - Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar'ın formasını giydiği Al Nassr zorlu bir dönemden geçiyor. Suudi Arabistan kulübü Asya Şampiyonlar Ligi yarı finalinde, sahasında oynanan tek ayaklı eleme maçında ezeli rakibi Al Hilal'e kaybederek elenmişti. Ligde de peş peşe Al Ittıfaq ve Al Fahya maçlarından sadece 1 puan alabilen sarı-lacivertlilerde, yerli ve yabancı oyuncular resmen ikiye ayrıldı.

‘'YABANCILAR, SUUDİ OYUNCULARA TERCİH EDİLİYOR''

Al Nassr'ın yeri futbolcularından Abdel Fateh, 1-1 sonuçlanan Al Fahya maçı sonrasında sert açıklamalarda bulundu. Abdel Fateh: ‘'Suudi kökenli oyuncular baskı altında. Tüm Suudi kulüplerinde yabancı oyunculara güvenen teknik direktörler görüyorsunuz. Yabancıların teknik seviyesi daha kötü olsa bile oyunda kalıyorlar. Suudi futbolcular en iyi durumda olsalar bile oyundan alınıyorlar'' dedi.

TALİSCA'DAN CEVAP! ‘'FUTBOL SADECE ERKEKLER İÇİN, ÇOCUKLAR İÇİN DEĞİL''

Al Nassr'ın bu sezon kadrosuna kattığı yabancı futbolculardan Anderson Talisca'da takım arkadaşının yaptığı çıkış yanıt verdi. Talisca: ‘'90 dakika oynamak istiyorsan, kendini kulübede adamalısın. Sakatlık numarası yapmayacaksın, yoksa oynayamazsın. Futbol sadece erkekler için. Çocuk oyunu değil. Takım olarak kötü bir dönemden geçiyoruz. Bize yani yabancılara saygı duyun. Bu kulübe en iyisini vermek için her gün çalışıyorum'' şeklinde konuştu.

AL NASSR'A BİR KÖTÜ HABER DAHA

Öte yandan Al Nassr'a bir kötü haber daha geldi. Goal Suudi Arabistan'ın geçtiği habere göre, kulüp gelecek sezon, mali yükümlülükleri yerine getiremeyip; lisans alamadığından Asya'nın kulüpler düzeyinde uluslararası organizasyonlarında yer alamayacak. Konuyla alakalı Al Nassr kulübünden henüz bir açıklama yapılmadı. (Futbol Arena)