"Alemin gözü yaşlı, Jeremain Lens Beşiktaşlı"

"Alemin gözü yaşlı, Jeremain Lens Beşiktaşlı"

Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens, BJK TV'ye konuştu...

Ajans Beşiktaş - Jeremain Lens, BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen'in konuğu oldu. İşte Lens'in açıklamaları: "Gerçekten Beşiktaş'ın oyuncusu olduğum için çok mutluyum. Bu büyük bir gurur. Benim için en önemlisi, her zaman hayallerimi takip etmek. Beşiktaş'ta oynamak hayallerimden biriydi. Gerçekleştirdiğim için mutluyum.

Lens'in rüyası çok özeldi. Daha önce böyle bir videoda yer almamıştım. Özeldi, hoştu, güzeldi. Ben de birini aramak için hazırım. Gerekirse ararım. Beşiktaş gibi kulüplerde beklentiler her zaman yüksektir. Hedefimiz bu sezon da şampiyon olmak. Şampiyonlar Ligi'nde iyi şeyler yapmak. Üst üste 3. defa şampiyonluk başarmalıyız. Türkiye ligini iyi tanıyorum. Umarım elimden gelenin en iyisini yapıp bu başarının bir parçası olurum.

Ben rekabetin yararlı olduğuna inanıyorum. Burada önemli olan tüm takımın birbiriyle dayanışması. Tabii ki son kararı her zaman teknik direktör verir. Oynayan kim olursa olsun, elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Babamı kaybettiğim dönemde bana destek veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaş taraftarına teşekkür etmek istiyorum. Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Alanyaspor taraftarlarına teşekkür etmek istiyorum.

Ben genel olarak Türk yemeklerini çok seviyorum. Türk mutfağından köfte ve kebapları çok seviyorum. Hepsini hatırlamıyorum ama İzmir gibi yerlerde özel yemekler var. Ben asist yapmak ile gol atmak arasında fark göremiyorum. Önemli olan takımın kazanmasıdır.

Burada motor sürmeyi denemedim. Tehlikeli olduğu için denemedim.Bu sezon şampiyon olursak motor şov yapabilirim. Çok heyecanlıyım. Uzun zaman önce Şampiyonlar Ligi'nde oynamıştım. Avrupa Ligi'nde, Dünya Kupası'nda oynadım. İyi bir kadromuz var. Dört gözle bekliyorum Şampiyonlar Ligi'ni..."

Jeremain Lens, "Alemin gözü yaşlı, Jeremain Lens Beşiktaşlı" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Etiketler :