Alex Telles: "Quaresma'nın düşmanı değilim..."

Alex Telles: "Quaresma'nın düşmanı değilim..."

Galatasaray'ın eski sol beki Alex Telles, Beşiktaş - Porto maçında gerginlik yaşadığı Ricardo Quaresma hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde hem Portekiz hem de İstanbul'daki maçta saha içinde Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma ile tartışan Brezilyalı sol bek Alex Telles, Portekiz basınına röportaj verdi.

Quaresma ile aralarında sorun bulunmadığını belirten Galatasaray'ın eski sol beki Telles, "Quaresma, saha dışında benim arkadaşımdır. Birkaç kez buluşmuştuk. Saha içinde ikimiz de iyi takımların futbolcularıyız. Saha içi farklıdır. Maç bitiminde de konuştuk. Asla Quaresma'nın düşmanı olmadım" sözlerini kullandı.

Beşiktaş ile oynanan iki maçta da Quaresma'yı tutmak ile görevlendirilen Telles, "Rekabet çok normal. Futbolun bir parçasıdır. Karşı tarafa düşmanlık hissetmediğin sürece futbol için güzeldir. Quaresma ile aramda böyle bir düşmanlık yok. O harika bir futbolcu ve her an tutulması gerekiyor. Onun fark yaratmaması için elimden geleni yaptım" şeklinde konuştu. (Sporx)

Etiketler :