Alexander Milosevic: ''Türkiye'de işler böyle yürüyor''

Alexander Milosevic: ''Türkiye'de işler böyle yürüyor''

Sezon başında Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'a kiraladığı, devre arasında da sözleşmesi feshedilen Alexander Milosevic, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın sezon başında Çaykur Rizespor'a kiraladığı ve devre arasında sözleşmesi karşılıklı fesh edilip İsveç'in AIK takımına transfer olan İsveçli stoper Alexander Milosevic, Çaykur Rizespor kariyerinde yaşadığı zorlukları İsveç basınına anlattı.

''BİZ KARTALIZ DİYECEK SANDIM AMA...''

Çaykur Rizespor'da İbrahim Üzülmez'in teknik direktör olmasından sonra kendisiyle hiç konuşmadığını belirten Milosevic, ''Beni Çaykur Rizespor'a alan Hikmet Karaman'dı. Çok ama çok sert bir hocaydı. Onu çok sevmiştim, iyi anlaşıyorduk. Ardından İbrahim Üzülmez geldi. 13 yıl Beşiktaş'ta oynamış ve kaptanlığını yapmış birisiydi. Beni ofisine çağırıp biz Beşiktaş kardeşiyiz, kartalız biz diyeceğini sandım. Beşiktaşlılar böyle der. Onun geldiği ilk maçı kaybetmiştik. Ardından benle hiç konuşmadı. Hiçbir şey söylemedi. Bu yukarıdan gelen bir talimatmıydı bilmiyorum ama hiç konuşmadı.'' sözlerini kullandı.

''SANIRIM MAAŞTAN KURTULMAYA ÇALIŞTILAR''

Neden oynatılmadığını anlayamadığını söyleyen 26 yaşındaki futbolcu, ''Türkiye'de işler böyle yürüyor. Türkiye'de oynamadığımı ve kötü olduğumu söyleyebilirsiniz. Takım arkadaşlarım yanıma gelip 'Bir şeyler yapmalısın, yanlış şeyler oluyor. Neden sana böyle yapıyor?' diyorlardı. Her antrenmanda çok sıkı çalışıyordum ama beni görmüyordu. Bence yabancı futbolculara karşı yapılan bir şeydi bu. Sanırım maaşlardan kurtulmaya çalışıyorlardı. Mantıklı başka bir açıklama bulamıyorum.'' dedi. (Sporx)

Etiketler :