Ali Ece: "11'e, 10 iken yerden seri pas yaparak avantajı sağlarsın"

Ali Ece: "11'e, 10 iken yerden seri pas yaparak avantajı sağlarsın"

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında deplasmanda Kayserispor’a konuk oldu. Siyah-beyazlılar, 1-1’lik eşitlikle sahadan ayrıldı.

Ajans Beşiktaş - Vodafone Park'ta alınan Galatasaray galibiyetinin ardından, seri yakalamak isteyen Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor karşısında 2 puan bıraktı ve Fenerbahçe'nin 2, Başakşehir'in 3, Galatasaray'ın ise 5 puan arkasına düştü.

Mücadelenin ardından Tivibu Spor yorumcusu Ali Ece, şu ifadeleri kullandı; "11'e, 10 iken yerden seri pas yaparak avantajı sağlarsın. Çok daha fazla pozisyona girersin. Şenol Güneş'in Quaresma'ya orta limiti getirmesi lazım. Gidebilen oyuncular var, Babel, Adriano, Gökhan Gönül. İngiltere eski bekleri 70 metre top atıyordu eskiden. Şimdiki bekler nasıl? Ofansif kanat gibiler. Beşiktaş'ta da Adriano ve Gökhan Gönül var. Gökhan, sahanın en kötüsüydü bir kere. Kendisi de söylüyor acı çekerek oynadığını. O zaman sağ bek alternatifin olacak. Dusko Tosic'i sol beke aldın. Kırılma anı Oğuzhan. Cenk Tosun'u karşı karşıya bıraktığı pas olağanüstüydü"

Etiketler :