Ali Ece: "3. değişiklik yanlıştı..."

Ali Ece: "3. değişiklik yanlıştı..."

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşı karışıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile karşılaştı. 28. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Konyaspor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Penaltı pozisyonunda elle oynayan Domagoj Vida kırmızı kart gördü. İkinci yarıda da Atiker Konyaspor penaltı kazandı. İlk penaltıyı gole çeviren Yatabare, ikinci penaltı atışını kaçırdı. Beşiktaş, önce 78. dakikada Vagner Love ile skoru eşitledi. Bu golden iki dakika sonra sahneye çıkan Jeremain Lens Beşiktaş'ı öne geçirdi. Dakikalar 94'ü gösterdiğinde Hurtado'nun golü geldi ve müsabaka 2-2'lik sonuçla sona erdi.

Müsabakanın ardından Ali Ece "Volkan Fındıklı'nın Adem'e yaptığı pozisyon, Avrupa'da olsa ve hakem kırmızı yerine sarı kart verse; o hakeme kale direği olarak görev verirler. Beşiktaş 10 kişiyken, 11 kişi olduğundan daha iyi oynadı. Quaresma oyunda kalsaydı, hakeme intikam müdahalesi yapabilirdi. Lens'in golü güzeldi. 3. değişiklik yanlıştı. Oğuzhan ve Lens'in katkıları çok önemliydi." dedi.

Ali Ece ayrıca şunları söyledi:

"Beşiktaş savunma disiplini için daha çok çalışmalı. Ayrıca profesyonel futbolcuların yaptığı amatörce hataların milli arada bitmesi gerekiyor. Daha fazla topu tutarak oynamalı. Caner Erkin'in form düşüklüğü var. Milli Takım'a dönme isteği yok mu Caner'in çok merak ediyorum. Ayrıca Caner Erkin ve Quaresma'nın öfke kontrolü yapması lazım.

Yedekte hala Mustafa Pektemek var. Artık bayatlamış bir oyuncu. Pişmesi lazım diye bir şey yok. O zaman tutmayacaksın kulübüde. Yerine Güven Yalçın'ı alacaksın çünkü ümit veriyor."

Etiketler :