Ali Ece: ''5 dakikada Beşiktaş''

Ali Ece: ''5 dakikada Beşiktaş''

Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, Beşiktaş'ın 4-0 kazandığı BB Erzurumspor maçını bugünkü köşe yazısında değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin bugünkü Fanatik Gazetesi'nde yer alan yazısı;

Josef, maç 0-0’ken birisi ilk yarıda, diğeri 47’de çok kritik iki müdahaleye imza attı. Beşiktaş bir kez daha ilk golü yemek yerine ilk golü atınca, maçın kalanında, “5 dakikada Beşiktaş”ı izledik. Necip’in mücadele gücü sayesinde kazanılan penaltı ile açılan gol perdesinde en estetik gole Zlatan İbrahimoviçvari bir vuruşla Vida imza attı. En iyi takım golü ise şüphesiz Aboubakar’ın zeka dolu anahtar pasıyla başlayıp Mensah’ın asisti ve N’Koudou’nun son dokunuşuyla atılan goldü. Bu golde bir kez daha Beşiktaş’ın Türkiye Ligi’nde ilk golü attığı her maçta nasıl bir anda şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi oyun gücünü sergileyebildiğini gördük. Josef, Rıdvan, Atiba, Ghezzal bu oyunu kolektif açıdan yukarı çeken oyunculardı. Welinton da 90 dakika iyi oynadı.

Gecenin sorusu

Futbolcular santrada, yayıncı kuruluş veya TFF’nin kulüplere ödemediği paraları haklı olarak protesto ederken bunu yok sayıp başka şeylerden bahsetmek zorunda kalan spiker arkadaşlara bir tek ben mi üzülüyorum?

Maçın starı

Aboubakar-Josef-Rıdvan-Ghezzal, Erzurumspor karşısında Beşiktaş’ın kare asıydı. Necip ekstra jokerlik katkısı verdi. Atiba zaten Atiba...

Maçın olayı

Aboubakar’ın attığı golü cezası nedeniyle tribünde olan Rosier’nin yanına giderek kutlaması. Bu takım ruhu ve kolektif kimlik adına da değerli bir ayrıntı.

Kısa mesaj

Rakiplerin hepsinin puan kaybettiği haftada Beşiktaş adeta 12 puan değerinde bir maçı kazandı. Devre arasında nokta dokunuşlar yapılırsa, 1-0 yenikken de geri dönebilecek benzer güç seviyesinde bir takım restore edilebilir.

Etiketler :