Ali Ece: "Atiba ve Oğuzhan oyuna girmeyecekse..."

Ali Ece: "Atiba ve Oğuzhan oyuna girmeyecekse..."

Beşiktaş'ın genç yeteneği Dorukhan, Erzurumspor maçında hem kendi kalesine hem de rakip kaleye gol attı. Fanatik Gazetesi Yazarı Ali Ece, Dorukhan hakkında değerlendirmelerde bulundu!

Ajans Beşiktaş - Geçtiğimiz hafta Akhisarspor ağlarına jeneriklik bir gol atan genç futbolcu, BB Erzurumspor filelerini de boş geçmedi. Bu maçta Necip’in uzaklaştırmak istediği top Dorukhan’a çarparak Beşiktaş ağlarına gitti. Karşılaşmanın 78. dakikasında Ljajic’in yaptığı ortada ceza sahası içinde çok iyi yükselen Dorukhan kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımına eşitliği getiren isim oldu. Genç futbolcu orta sahada da takımın en çok koşan isimlerinden birisi olarak dikkat çekti.

Genç oyuncu Dorukhan'ın yaşadığı talihsizliği değerlendiren Fanatik Gazetesi yazarı Ali Ece, "Dorukhan'a çok yazık oldu. Ben 'Kendi kalesine attı' sözüne katılmıyorum. Herkes öyle yazıyor ama Necip'in o topu oraya vurmaması gerekirdi. Beşiktaş orta sahasında sorun varken Atiba ve Oğuzhan oyuna girmeyecekse, Atiba ile neden sözleşme imzalandın ve Oğuzhan'ı neden satmadın?' diye sorarlar adama. Bazı oyuncular Beşiktaş'ın seviyesinin çok altında. Bu kadar kötü oynayıp hala Bilic döneminden kalan oyuncular var bu takımda. Ben başka takımda böylesini görmedim" dedi.

Etiketler :