Ali Ece: "Beşiktaş yönetimi, Quaresma’ya para cezası vermeyecek mi?"

Ali Ece: "Beşiktaş yönetimi, Quaresma’ya para cezası vermeyecek mi?"

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda bulunan Beşiktaş, gruptaki son maçında evinde Malmö'ye 1-0 mağlup oldu ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Ajans Beşiktaş - Fanatik gazetesi yazarlarından Ali Ece, dün geceki Beşiktaş-Malmö maçını kaleme aldı. Ece'nin köşe yazısından önemli satırlar şöyle:

İlk 20 dakikadan sonra Beşiktaş oyun kontrolü ve disiplinini kaybetti. Maçın kalanında Beşiktaş hızlı oynamak ile telaşlı oynamayı birbirine fena halde karıştırdı. Gol yollarında bu haldeki Love ve Larin arasında kalmak zor ama Vodafone’da beraberliğin bile yettiği maçta bu kadar kötü oynamak daha zor! İki pasta kontrataktan yenilen gol bir yana, Malmö’nün her kornerde yarattığı gol tehlikeleri diğer yana: Beşiktaş ne alanı, ne de adamları savunamadı. Guardiola’nın “Savunma biçiminiz hücum biçiminizi belirler” sözünü bir kez daha en acı şekilde andım. Lakin bunu asıl anlaması gereken Beşiktaş futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimi! Beşiktaş sezonun kalanında sadece 19 maç daha oynayacak. Bu kalan 19 maçın hiçbirinde dün gece sezon başından beri sürekli tekrarlanan kötü oyunu bir kez daha tekrarlama lüksü yok. Bunu başarabilmek için de dün gece ve bu sezon daha önceki maçlardakine göre farklı şeyler yapması gerek.

Gecenin sorusu

Beşiktaş yönetimi, son derece saçmasapan bir kırmızı kart görerek takıma zarar veren Quaresma’ya en azından para cezası vermeyecek mi?

Maçın starı

Bachirou, bizim ligde iş yapabilecek potansiyelde bir orta saha.

Maçın olayı

Oğuzhan’ın halen toparlanamaması, Love’ın her maç daha da kötüye gitmesi, Şenol Güneş’in kontrolü kaybetmeye başlaması... Say say bitmez!

Kısa mesaj

Bir yıl içinde yedeklerle Leipzig deplasmanı mutluluğundan İstanbul kışında Malmö mutsuzluğuna, kimse sorumluluk almayacak mı cidden?

Etiketler :