Ali Ece, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı değerlendirdi!

Ali Ece, Beşiktaş'ın genç oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ı değerlendirdi!

Süper Lig'in 27. haftasında evinde Antalyaspor'a 2-1'lik skorla mağlup olan Beşiktaş'ta en çok konuşulan konulardan birisi de genç oyuncu Rıdvan Yılmaz oldu. Ali Ece, genç ismin performansını NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendir

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, 3 aylık aradan sonra yeniden başlayan Süper Lig'in 27'nci haftasında konuk ettiği Fraport TAV Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. İlk 11’de şans verilen ve 78. dakikada yerini Caner Erkin’e bırakan genç oyuncu Rıdvan Yılmaz'ın performansı karşılaşmanın en çok konuşulan konusu oldu.

Ali Ece, Rıdvan Yılmaz'ın performansını NTV'de yayınlanan 90+ programında değerlendirdi. Ali Ece, ''Diğer bazı tecrübeli oyuncular, muazzam umut kırıcı performanslar sergiledi ilk yarıda. Rıdvan, bu oynadığından daha iyi bir futbolcu. Sahalardan 6 ay uzak kalmasına sebep olan sakatlığı olmasa son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Galatasaray altyapı oyuncusu Süleyman Luş ile beraber kendi yaş grubunun en çok gelecek vaadeden iki Türk sol bekiydi. Çabuk, pozisyon bilgisi hiç fena değil. Ezbere orta yapmıyor. Soğukkanlı. Genç oyuncuların takıma adapte olması sürecinin daha sağlıklı olması için yanındaki oyuncuların, sözde tecrübeli oyuncuların bu kadar kötü oynamaması gerekir. '' dedi. (Fanatik)

Etiketler :