Ali Ece: "Burak Yılmaz'ın hakkı yok!"

Ali Ece: "Burak Yılmaz'ın hakkı yok!"

Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Ç.Rizespor'u deplasmanda 7-2 yendi. Şenol Güneş'in Burak'ı oyundan alması ne anlama geliyor?

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta siyah-beyazlı takımın üçüncü golünü atan Burak Yılmaz ile Karadeniz ekibinin taraftarları arasında kısa süreli gerilim yaşandı. Burak Yılmaz attığı golün ardından hakem Arda Kardeşler, VAR odasından pozisyonla ilgili bilgi alırken, siyah-beyazlı isim, tribünlerine dönerek, "sizi duyamıyorum" şeklinde bir işaret yaptı ve Rizesporlu oyuncular tepki gösterdi.

Hakem Arda Kardeşler bunun üzerine Burak Yılmaz'a sarı kart gösterdi. Yaşanan kısa süreli gerilim ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Burak Yılmaz'a 'Seni oyundan alacağım, sakin ol' şeklinde uyarı yaptı. Burak Yılmaz ise "Tamam hocam alma, sakinim" diyerek hocasına yanıt verdi.

Tribünlerin Burak Yılmaz'a yönelik tepkilerinin artmasının ardından Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ı oyundan aldı ve Güven Yalçın'ı sahaya sürdü.

"Şenol Güneş'e söylenmeyen kalmadı"

Burak Yılmaz'ın bu davranışı hakkında değerlendirmelerde bulunan futbol yorumcusu Ali Ece, "Gecenin olayı Şenol Güneş'in Burak Yılmaz'dan oyundan almasıydı. Burak Yılmaz haklı da olsa Şenol hocayı kızdırmaya hakkı yok. Şenol Güneş'e Burak Yılmaz yüzünden söylenmeyen kalmadı." dedi.

ALİ ECE'NİN KÖŞE YAZISI

Ali Ece bugünkü köşe yazısında şunları yazdı:

"Ligimizin ortalama maç temposunun üstünde gayet zevkli bir ilk yarı izledik. İlk 45’te Rizespor daha çok şut, Beşiktaş daha çok gol attı. Beşiktaş’ın gollerini atan Vida ve Llajiç ilk yarıda iki Rizespor mutlak gol pozisyonunun gole dönüşmesini engelleyen isimler de oldular. Llajiç’in ayak içi süper falsolu plasesi ekstra estetik bir goldü. Ancak Lens ve Caner ilk yarıda sahanın en kötüleri oldukları ve Beşiktaş takım savunması Rizespor pas oyununa karşı yeteri kadar direnç gösteremediği için Beşiktaş rakibine sürekli pozisyon vermeye devam ederken ligin iyi golcülerinden Vedat Muriç devre sonundaki fırsatı çok iyi değerlendirdi. Ancak 2. yarıda pozisyon değerlendirme dalında Beşiktaş adeta rekor kırdı! Güven’in hat-trick’i, Llajiç’in teknik ziyafetini daha da lezzetli hale getiren müthiş bir sos tadında oldu."

Etiketler :