Ali Ece: "Buruk galibiyet"

Ali Ece: "Buruk galibiyet"

Beşiktaş'ın 2-1 kazandığı Alanyaspor karşılaşmasını Fanatik Gazetesi spor yazarı Ali Ece değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Hafta sonu kongrede yaşanan saçmalıkların bu maça yansıması kaçınılmazdı. Beşiktaş iyi başladığı maçta biraz da tribünlerdeki bölünmüşlüğünden etkilendi. Burada tribünde protesto eden ya da etmeyen kimseyi eleştirmiyorum çünkü mevcut Beşiktaş başkanı çok önce taraftarı müşteriye indirgedi. Vida bir kez daha çok sağlam bir stoper performansı sergiledi. Llajic tekniğini konuştururken kreatif katkısını verdi. Atiba zaten doğuştan profesyonellik abidesi, Dorukhan da ona ayak uydurarak gelişiyor. Burak Yılmaz’ın sürekli pozisyon gelişmesini sağlayan hareketliliği takdire şayan. Adriano keşke daha genç olsaydı! Karius, çıkışını sürdürüyor. Bakalım ikinci bir feda sezonu yaşanırsa bu iyi omurgadan geriye ne kalacak?

Gecenin sorusu

Beşiktaş geçen hafta derbide bu maçtaki 11 ile başlasaydı, halen şampiyonluk yarışının içinde olmaz mıydı?

Maçın starı

Adriano keşke Atiba ile beraber Beşiktaş altyapısında görev alsa... Quaresma da goldeki vuruş tekniğini gençlere öğretse...

Maçın olayı

Tribünlerin kafa ve tezahürat karışıklığı. Tarihte ilk kez bir yönetim seçildiğinin ertesi günü bir kısım taraftar tarafından istifaya davet edildi. Bir başka kısmı onları ıslıkladı.

Kısa mesaj

Bu karmaşık atmosferde bile sözleşmesinin profesyonel karşılığını tam olarak alamasa da performans olarak %100 profesyonel davranan Beşiktaşlı oyuncuları kutlamak gerek."