Ali Ece: "Einstein’ın izafiyet teorisi!"

Ali Ece: "Einstein’ın izafiyet teorisi!"

Beşiktaş'ın 3-0 kaybettiği Sivasspor karşılaşmasını Fanatik Gazetesi spor yazarı Ali Ece değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Beşiktaş kadrosu belki başka türlü bir sistemde daha etkili oynayabilir ancak mevcut kadro kalitesi ideal Beşiktaş kalitesinde değil, temel sorun burada başlıyor. Caner, Avcı’nın yeni oyununa iyi niyetle adapte olmaya çalışsa da oyuncunun fabrika ayarları gereği yani bu kadar uzun top oynamaya meyilli bir oyuncunun bu kadar sabırlı ayağa pas oynamaya çalışan bir takıma uyum sağlaması çok zor. İlk yarıda bunu maalesef iki isabetsiz uzun pas denemesinde gördük: Pası almak için birisi hareket etmeyince en iyi pas bile hatalı olabiliyor! Quaresma ise Beşiktaş ’taki miadını zaten doldurdu, bu oyun düzeninde katkıdan çok zararı oldu. Medel de yenilen 2. golde büyük hata yaparken, sahada kaldığı süre boyunca Avcı’nın idealindeki oyuna ne kadar uygun olmadığını da gösterdi.

Gecenin sorusu

Beşiktaş, Göztepe maçında da aynı 11 ile aynı oyunu mu oynamaya çalışacak? Gerekli takviyeler artık yapılacak mı?

Maçın starı 

Mert Hakan, geçen sezon yakaladığı çıkışı yazın iyi hazırlanarak devam ettiriyor.

Maçın olayı

76. dakikada Emre Kılınç’ın attığı gol çok kaliteliydi. Adının neden Beşiktaş’la geçmesi gerektiğini bir kez daha çok net şekilde gösterdi.

Kısa mesaj

Abdullah hoca “Zaman değil destek istiyorum” demişti. Maalesef zaman da istemeli! Einstein’ın izafiyet teorisinde dediği gibi zaman göreceli bir şey: Beşiktaş’ta zaman daha hızlı geçebiliyor!"