Ali Ece: "Futbolcu 'yorgunuz' diyemez"

Ali Ece: "Futbolcu 'yorgunuz' diyemez"

Beşiktaş Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken ikinci yarı 51. dakikada Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Bursaspor'un filelerini havalandırdı ve takımı öne geçiren golü kaydetti. Bitime 5 dakika Bursaspor, Sakho'nun golü ile duruma eşitlik getirdi ve mücadele 1-1 eşitlikla tamamlandı. 

Karşılaşma sonrası değerlendirmede bulunan Ali Ece, "Larin'in ideal santrafor olabilmesi için olmazsa olmazı eksik: Doğru yöne karar! Uyum ve kalite eksiği de var. Kendisine tanınan şansın karşılığı böyle olmamalı. Gördüğüm en kötü Tolgay grafiği bu. Git gide kötüleşiyor. Evet zemin iyi değil ama Vodafone Park'ta da geçen zamanda zemin iyi değildi.

Larin'i kim buldu. Kim dedi, 'Larin olacak' veya 'Larin olur' diye kim dedi? Bağırıyor vücut dili, ben hazır değilim diye. Herkes hatalı; teknik direktör, futbolcular, yöneticiler. Futbolcu 'yorgunuz' diyemez. Saha içi organizasyon bozuk. 

Gomez'i Temmuz'da almıştı Beşiktaş. Sosa çok ucuza alınmıştı. Larin'e kaç ödeniyor? Tolga Zengin istediği kadar suratını assın, olmuyor işte. 

Her hafta 'Beşiktaş'ı bu kadar kötü görmedim' diye yazıyorum, bir dahaki haftaya daha kötü oluyor." dedi

Etiketler :