Ali Ece: "Haberin VAR mı?"

Ali Ece: "Haberin VAR mı?"

Beşiktaş, Süper Lig'in üçüncü haftasında Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in üçüncü haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Antalyaspor'a 3-2 kaybetti. Beşiktaş, bu yenilgi ile Vodafone Park'ta ilk kez bir lig maçından puansız ayrıldı ve 45 maçlık iç saha serisi de bozulmuş oldu.

Fanatik Gazetesi Spor Yazarı Ali Ece, karşılaşmayı değerlendirdi;

Son maçlarda ne zaman “Beşiktaş o kadar kötü bir ilk yarı oynadı ki bir daha böyle bir ilk 45 oynamaz” dediğimizde yanılıyoruz. Hadi Erzurum deplasmandı da iç sahada bu kadar kötü bir 45 dakika oynamak da neyin nesi? Her sorunun kaynağında Atiba’nın yokluğu var. Atiba savunmadan hücuma, hücumdan savunmaya geçilirken takımı sırtında taşıyordu. Kanadalı, tüm takım arkadaşlarının sanki annesi babasıymış gibi arkalarını topluyordu. Dün gece ilk yarıda Atiba’sız Beşiktaş orta sahası bir ergenin yatak odasından beter dağınıktı. Geriye dönemedikleri gibi paslaşarak ileri de gidemediler, sürekli kanatlardan yapılan ortaları seyirci gibi izlediler. Topa gitmediler, topu ayaklarına beklerken rakipleri kaçırdılar. 2. yarıda daha gayretli bir Beşiktaş vardı ama yine şampiyon olduğu sezonlardaki etkili oyun organizasyonundan uzaktı. Hızla telaşı, bastırmak ile kontrolsüz kaosu birbirine karıştırdı.

Gecenin sorusu

Halis Özkahya’nın VAR’dan haberi var mı? VAR yokken zaten hakemlikle alakası VAR mıydı?

Maçın starı

Boffin kaleye göktaşı gelse onu bile yakalayacak kadar devasa oynadı.

Maçın olayı

Yakın zaman önce Oğuzhan’dan sonra bu kez de Tolgay’ın ilk yarı bitmeden oyundan alınması. Orta sahaya acil takviye gerekiyor.

Kısa mesaj

Taraftar şov olsun diye değil takımın ihtiyacı olduğu için transfer istiyor.

Etiketler :