Ali Ece: "Maç 3 kere Beşiktaş'ın ayağına geldi!"

Ali Ece: "Maç 3 kere Beşiktaş'ın ayağına geldi!"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaştı. Mücadele 1-1 beraberlikle sona erdi. Ali Ece, Tivibuspor'da karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu' dördüncü maçında Monaco ile karşılaştı. Karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetti. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü Cenk Tosun atarken, Monaco'nun golü Rony Lopes'den geldi. Beşiktaş bu skorla puanını 10'a yükseltti.

Ali Ece, Tivibuspor ekranlarında karşılaşmayı değerlendirdi. İşte Ali Ece'nin ifadeleri: İlk yarıda büyük bir sıkıntı vardı. İlk kez Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi maçı önceside şut yerine paslaştığını gördüm. Şampiyonlar Ligi'nde kontrol ve Beşiktaş'a karşı 9 puan kazandıran ofansif coşkuyu sentezlemek gerek.

Beşiktaş aşırı kontrolden ofansif coşkusunu kaybetti. Ama ikinci yarı gerçek oyununu oynadı. Gol de öyle geldi. Maç 3 kere Beşiktaş'ın ayağına geldi. Hiçbir hoca oyuncularım atamadı demez ama öyle. Quaresma'nın ortalara gösterdiği maharet, 10'da 1'ini şutlara gösterse bilmiyorum ne olurdu.