Ali Ece: "Necip'in babası dahi olsa..."

Ali Ece: "Necip'in babası dahi olsa..."

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de haftanın sonucu merakla beklenen maçında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Maç sonunda Ali Ece neler söyledi?

Ajans Beşiktaş - Maçın ardından Tivibuspor yayınında değerlendirmelerde bulunan Ali Ece şunları söyledi:

"Beşiktaş maça neden ikinci yarı başladığı 11'le başlamadı? G.Gönül oynayabilecek durumduysa içinde Ş.Güneş ve Necip'in babasının dahi olduğunu varsaydığımız dünyanın en iyi 100 teknik adamı listesi yapsak; 100'ü de sağ bekte Necip yerine Gökhan'la başlar.

Bizdeki sıkıntı şu; İtalya'da Almanya'da VAR uygulanırken aynı pozisyon çok daha kısa sürede karara bağlanırken burada minimum 5 dakika sürüyor. Bu durum bir takımın oyunda yakaladığı baskıyı, tempoyu, momentumu kaybetmesine neden olabiliyor." 


Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de haftanın en önemli maçlarından birinde Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını Vodafone Park'ta paylaştı. Yüksek tempoda oynanan maçta kazanan çıkmadı. Önce Trabzonspor farkı 2'ye çıkardı ancak 57. dakikada Dorukhan ve 90+'da Mustafa Pektemek'in golleri ile sona biten maçın ardından her iki ekip de sahadan birer puanla ayrıldı.

Etiketler :