Ali Ece: "Negredo bir kez daha Beşiktaş’ı kurtardı."

Ali Ece: "Negredo bir kez daha Beşiktaş’ı kurtardı."

Beşiktaş, Süper Lig'in ikinci haftasında karşılaştığı BŞB. Erzurumspor'u yenerek, ikide iki yaptı.Fanatik gazetesi spor yazarı Ali Ece, karşılaşmayı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin yazısı:

Beşiktaş forması giyen futbolcular ilk 15’te her türlü bireysel hatayı yaptı: Tolga hatalı çıktı, Gökhan Gönül çıkarken kaptırdı, Babel uzaklaştıracağım diye rakibin önüne açtı. Beşiktaş maça adeta 1-0 yenik başladı. Kurallar izin verse Şenol Güneş ilk yarıdan 5 oyuncu değişikliği bile yapsa yeriydi. Yine de ilk çıkan Oğuzhan olmamalıydı. Oğuzhan kariyerinin en iyi maçlarını Atiba’nın yanında 8 numarada oynadı, en kötülerini de santrfor arkasında en ofansif orta saha rolünde. İlk 30 dakikada ligin yeni ekibi Erzurum 6 korner kullanırken Beşiktaş tek korner bile kazanamamıştı! Siyah- Beyazlılar ilk yarıyı skor olarak 1-0 geride kapatsa da oyun olarak daha da gerideydi. İkinci yarıda rüzgarı arkasına alan Beşiktaş da esmeye başladı. Sürekli kenarlardan yüklendi. Negredo’nun gol vuruşu krampon giymiş Pisagor zekası seviyesindeydi.

Gecenin sorusu

Oğuzhan erkenden oyundan alınacak, Tolgay 80’e kadar girmeyecek ölçüde formsuzsa orta sahanın ortasına halen kreatif oyuncu transferi yapılmayacak mı?

Maçın starı

Negredo bir kez daha Beşiktaş’ı kurtardı.

Maçın olayı

Porto deplasmanı performansı ile Erzurum deplasmanı ilk yarısı arasında sanki 1 yıl değil de aradan 5 yıl geçmiş kadar büyük oyun farkı olması.

Kısa Mesaj

İlk 45’i bu kadar kötü oynarken kazanmak önemli ama bir daha o kadar kötü oynamamak daha önemli.