Ali Ece: "Pepe farkı"

Ali Ece: "Pepe farkı"

Fanatik gazetesinden Ali Ece Beşiktaş - Partizan mücadelesini değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş, Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Beşiktaş, adını UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara yazdırmayı başardı. Beşiktaş'ın gollerinin iki tanesi Pepe attı. Diğer gol ise Oğuzhan Özyakup'tan geldi.

İşte Ali Ece'nin yazısı:

Larin, ilk 11’den kesildikten sonra hatasını anlamış. Kanadalı forvet dün gece topu sürekli ayağına beklemedi, topa gitti. Oğuzhan’ın golündeki asisti bu yanlıştan doğruya dönüşün eseri, 56’da Larin’in, Gökhan Gönül’e servisi de iyiydi. Bu sezon madem Avrupa Ligi nedeniyle Perşembe-Pazar sarmalı var o zaman Larin’in en azından Perşembe rotasyonu santrforu seviyesine yükselmesi şart. Oğuzhan’ın golü atarken sergilediği inat ve hırs, bir süredir en önemli eksiğiydi. Kötü olunca 400 kişi ıslıklarsa iyi olunca 40 bin kişi avuçlarını parçalarcasına ayakta alkışlar! Oğuzhan bu son tahlilde futbolcu lehine gelişen çelişkiyi çözerken ne kadar daha hırslanırsa tekniğini o kadar verimli hale getirebilir. Bence en iyisi Oğuzhan’ın önüne Sosa tipi bir oyuncu gelmesi, o zaman Oğuzhan da Tolgay da daha verimli olacaktır. Şimdilik Medel eksikleri kapatıyor ancak fazlası için lider oyun kurucu şart.

Gecenin sorusu

Necip sakatlanıp yerine giren Oğuzhan gol atmasaydı tribünlerin bir kısmıyla küs mü kalacaktı? Olmaz öyle şey!

Maçın starı

Pepe sadece attığı golleriyle değil hücuma her katıldığında büyük katkı veriyor. Asıl görevini de aksatmıyor.

Maçın olayı

Pepe’nin her maçını Euro 2016 finali veya Real Madrid Barcelona derbisiymişçesine en yüksek profesyonel seviyede oynaması.

Kısa mesaj

Transferin son günü yapılacak ya da yapılmayacak hamle sezonun kalanını değiştirebilir.