Ali Ece: "Tüm zamanların en absürt futbol sahnelerinden birisi"

Ali Ece: "Tüm zamanların en absürt futbol sahnelerinden birisi"

Beşiktaş'ın Malatyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı Fanatik Gazetesi spor yazarı Ali Ece değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Ali Ece'nin bugün Fanatik Gazetesi'nde yer alan köşe yazısı:

"Beşiktaş neredeyse maça 1-0 önde başlayacaktı: Lens ne kadar iyi pres yaptıysa, o kadar kötü bir tercih yaptı; havadan dikmek yerine yerden yuvarlasa başka bir maç izleyebilirdik. Beşiktaş ilk 45’i 3 ayrı kimlikle oynadı: İlk 15’te hücum pres ağırlıklı, son 15’te topa sahip olma ağırlıklı, aradaki 15’te ise iki arada bir derede bir oyun. Lens ilk 15’teki preste pozitif etkiliyken son 15’te pas akışını bozma bağlamında negatif etkili oldu. Burak çok istekli ve üretkenlik peşinde gezgindi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra ilk devre bitene kadar Beşiktaş hızlı oynamak ile telaşlı oynamayı karıştırdı.

2. yarıya ise gerçekten iyi anlamda hızlı başladı, akan oyunda sağlanan hücum sürekliliği üst üste kazanılan duran top fırsatlarına da dönüşünce gol geldi. Sonrasında Lens bir golden ötesini kaçırdı. Caner’in süper erken ortasında Ljajic vuruş zekasını sergilerken “Keşke o zekanın bir kısmını da golün sevincine saklasaydı” dedirten cinsten bir sarı kart gördü.

Gecenin sorusu

Lens hiç gol vuruşu çalışmıyor mu? Bundan sonra idman sonunda kalıp bir zahmet gol vuruşu çalışacak mı?

Maçın starı

Dorukhan bir maçta daha oynadığı mevkinin gerektirdiği her şeyi doğru yaptı. Erol Bulut da 10 kişi kalan bir takım ne kadar iyi oynatılırsa o kadar iyi oynattı

Maçın olayı

Ljajic kadar zeki bir oyuncunun o sarı kartı görüp cezalı duruma düşmesi.

Kısa mesaj

Bu kadar formda bir Ljajic’in kendisini cezalı duruma düşüren sarı kartı tüm zamanların en absürt futbol sahnelerinden birisi.

Etiketler :